Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Enrique Iglesias a stabilit două recorduri mondiale

Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe hituri din istoria topului Billboard latino, a înregistrat recent alte două recorduri mondiale. Anul acesta, artistul va reveni în România, urmând să concerteze la București pe 12 mai.
Enrique Iglesias

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latino cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puțin de 26 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015 s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard. De asemenea, Guinness World Records a certificat hitul ”Bailando” pentru cea mai lungă staționare în topul Hot Latin Songs, piesa menținându-se pe primul loc timp de 41 de săptămâni consecutive.

Enrique Iglesias a obtinut cele mai multe ”Gramofoane” în cadrul edițiilor anterioare ale Premiilor Grammy Latino, pentru: Cel mai bun cântec urban, Cea mai bună interpretare urbană, Albumul anului (”Sex and love”) și Cea mai bună melodie latino, distincție pe care a împărțit-o cu artistul Descemer Bueno (Cuba) și grupul cubanez Gente de Zona.

Regele latino al muzicii pop" nu lipsește nici în acest an de pe lista finaliștilor ediției Billboard Music Latin Awards, unde vor fi premiate cele mai bune duete. Astfel, într-un moment în care colaborările cu diverși artiști sunt mai răspândite decât oricând în lumea muzicii latino, melodia ”El Perdon”, realizată în colaborare cu Nicky Jam, ar putea fi desemnată Hot Song Latin 2016, distincție pentru care concurează și Farruko feat. Shaggy & Nicky Jam - "Sunset"; Mana feat. Shakira - "Mi Verdad” și Gente de Zona feat. Marc Anthony - "La Gozadera."

Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii precum “Bailando”, “Ring my bells”, “Hero, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, iar turneul ce promovează cea mai recentă apariție discografică, ”SEX AND LOVE TOUR”, le oferă fanilor din România prilejul de a asculta live aceste hituri. Concertul va avea loc pe 12 mai, în pavilionul central al Romexpo din București.

Biletele pentru concertul Enrique Iglesias de pe 12 mai sunt disponibile online. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Enrique Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Birdy a lansat piesa "Beautiful Lies" - AUDIO

Birdy a lansat o nouă piesă, intitulată "Beautiful Lies". Melodia este extrasă de pe albumul cu același nume, așteptat pe...

Închide