Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Elton John a lansat o piesă nouă, "In The Name Of You" - AUDIO

Elton John a lansat o nouă piesă, intitulată "In The Name Of You". Melodia este extrasă de pe albumul “Wonderful Crazy Night”, așteptat pe piață în februarie.

Publicat

pe

Elton John
Elton John

La doi ani de la apariția discului ”The Diving Board” (2013), Elton John anunță lansarea unui nou album, cel de-al 33-lea din carieră. Intitulat “Wonderful Crazy Night”, noul material discografic este programat pentru lansare pe 5 februarie 2016.

Albumul conține 12 piese noi, compuse de Elton John împreună cu Bernie Taupin, coproduse de T-Bone Burnett și înregistrate cu echipa sa de muzicieni: toboșarul Nigel Olsson, chitaristul Davey Johnstone (cu care a lucrat pentru prima oară în 1971), basistul Matt Bissonette, clăparul Kim Bullard, și percuționistul John Mahon. Pentru 5 dintre piese, Elton John a colaborat și cu vechiul săi prieten, percuționistul Ray Cooper.

”Am vrut să fac un album optimist. ”Voios” e cuvântul potrivit pentru a-l descrie”, a declarat Elton John într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Tracklist “Wonderful Crazy Night” (Deluxe Edition) - Elton john:

  1. Wonderful Crazy Night
  2. In The Name Of You
  3. Claw Hammer
  4. Blue Wonderful
  5. I’ve Got 2 Wings
  6. A Good Heart
  7. Looking Up
  8. Guilty Pleasure
  9. Tambourine
  10. The Open Chord
  11. Free and Easy
  12. England and America

Noul single extras de pe albumul optimist al muzicianului se numește “In The Name Of You”. Piesa poate fi descărcată automat de către toți cei care precomandă albumul.

Elton John - "In The Name Of You" - AUDIO

Elton John a început să cânte la pian în jurul vârstei de patru ani și a studiat la Academia Regală de Muzică de la 11 ani. În cei aproape 50 de carieră muzicală artistul a vândut peste 250 de milioane de albume și single-uri iar publicația Billboard Magazine l-a numit unul dintre cei mai de succes artiști solo din toate timpurile

Trending