Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Disclosure a lansat "Nocturnal" feat. The Weeknd (V.I.P. Remix) - AUDIO

Disclosure a lansat o nouă versiune a piesei "Nocturnal", înregistrate împreună cu The Weeknd. Remixul V.I.P. al melodiei poate fi cumpărat ca single, această versiune nefiind inclusă pe albumul ”Caracal”.

Publicat

pe

Disclosure feat. The Weeknd - Nocturnal
Disclosure feat. The Weeknd - Nocturnal

La câteva ore după gala premiilor Grammy 2016, în cadrul căreia The Weeknd a cântat și a fost premiat pentru Best R&B Performance ( pentru piesa ”Earned it”) și Best Urban Contemporary Album (pentru discul ”Beauty Behind the Madness”), Disclosure lansează o nouă versiune a piesei "Nocturnal". Remixul VIP al colaborării lor cu The Weeknd nu putea fi lansat într-un moment mai propice, câștigătorii premiilor Grammy fiind încă în atenția publicului și a presei.

Noua variantă a piesei "Nocturnal" poate fi achiziționată ca single de pe iTunes, remixul nefiind inclus pe ultimul album Disclosure, ”Caracal”.

Disclosure - "Nocturnal" feat. The Weeknd (V.I.P. Remix) - AUDIO

Discul ”Caracal” este cel de-al doilea material de studio al grupului Disclosure. Acesta a fost lansat pe 25 septembrie 2015 și debutat pe prima poziție în topul albumelor din Marea Britanie și în clasamentul american destinat muzicii dance și electro.

Tracklist Disclosure – ”Caracal” (Deluxe):

  1. Nocturnal (feat. The Weeknd)
  2. Omen (feat. Sam Smith)
  3. Holding On (feat. Gregory Porter)
  4. Hourglass (feat. LION BABE)
  5. Willing & Able (feat. Kwabs)
  6. Magnets (feat. Lorde)
  7. Jaded
  8. Good Intentions (feat. Miguel)
  9. Superego (feat. Nao)
  10. Echoes
  11. Masterpiece (feat. Jordan Rakei)
  12. Molecules
  13. Moving Mountains (feat. Brendan Reilly)
  14. Bang That
  15. Afterthought

Deși sunt apreciați în categoria muzicii electro, frații Lawrence și-au exprimat dorința de a nu mai fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

Trending