Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Următorul single Delia va fi "Ce are ea" - LIVE VIDEO

La scurtă vreme de la premiera melodiei ”Gura ta”, înregistrată împreună cu Deepcentral, Delia anunță următorul single. Artista va lansa în curând o piesă nouă, intitulată provizoriu ”Ce are ea”. În articol o puteți urmări pe Delia interpretând live primele strofe și refrenul acestui nou single.
Delia cântând live ”Ce are ea”

Delia cântând live ”Ce are ea”

Așa cum anunțase încă din ziua lansării piesei "Gura ta", Delia a venit pe 2 februarie la Radio Zu pentru interpreta acest single live în premieră. Cu acest prilej, artista a anunțat și următoarea piesă pe care plănuiește să o lanseze cât de curând. Titlul noului single este, provizoriu, "Ce are ea", acesta putând fi schimbat pe parcurs, pe măsură ce toate detaliile de producție vor fi puse la punct.

Melodia "Ce are ea" este încă în lucru, așa încât Delia nu a interpretat compoziția completă, ci doar primele strofe și un refren. Momentul poate fi urmărit mai jos.

UPDATE: Urmărește aici noul videoclip Delia - Ce are ea.

Delia - "Ce are ea" - LIVE VIDEO

Delia a cântat și împreună cu Deepcentral noul single ”Gura ta”. Mai jos îi puteți urmări interpretând această piesă live.

Delia & Deepcentral - "Gura ta" - LIVE VIDEO

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D, şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă. Dacă hitul „Pe aripi de vânt”, care i-a adus artistei peste 25 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent single, „Da, mamă”, a depăşit deja 30 de milioane de vizualizări, şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate.

Anul trecut, Delia a dominat gala Media Music Awards de la Sibiu, câștigând un număr record de premii. Artista a primit nu mai puțin de 7 trofee de cristal, mulțumită succesului de care s-a bucurat piesa “Pe aripi de vânt”. Trofeele Media Music Awards s-au acordat pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Pe 2 aprilie 2016, Delia va susține un concert la Sala Palatului, “Welcome to Deliria”. Mai multe detalii găsiți în agenda de concerte.

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vedetele din România ajută un omuleț albastru să-și găsească iubita

UDDI, Jo, Andreea Bălan și Nadir sunt doar câțiva dintre artiștii români care s-au oferit să-l ajute pe omulețul albastru...

Închide