Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

De ziua lui, What's Up anunță lansarea unui nou single & videoclip - "Piesa mea de dor"

What's Up ne aduce o surpriză de ziua lui și ne prezintă un teaser al viitorului său single ”Piesa mea de dor”, care va fi o continuare a melodiei ”Taxi”.
What's Up - Piesa mea de dor

What's Up - Piesa mea de dor

Single-ul "Piesa mea de dor" este continuarea inedită a hitului "Taxi", cu care What's Up a cucerit topurile muzicale și a videoclipului care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

"Astăzi este ziua mea. Pe 11 februarie lansez single-ul și videoclipul 'Piesa mea de dor', mai ales că am început să conturez primul meu video-album care se va numi 'Povestea inimii'. 'Piesa mea de dor' este continuarea piesei 'Taxi', și sunt foarte curios dacă o să vă placă începutul poveștii mele", spune What's Up.

Pentru noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, What's Up a filmat 12 ore la temperaturi de minus 20 grade pe un câmp și într-o pădure din apropierea Bucureștiului.

Până la noul videoclip, de ziua lui de nastere, What's Up lansează teaser-ul videoclipului, care face legătura dintre "Taxi" și "Piesa mea de dor", o melodie personală, matură, cu un aer melancolic.

What's UP - Piesa mea de dor (Teaser)

Citește mai multe despre What's UP
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Lady Gaga cântând imnul Americii la Super Bowl - VIDEO

Lady Gaga a interpretat live imnul Americii în deschiderea Super Bowl de pe 7 februarie. După diverse intepretări controversate ale...

Închide