Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

De ziua lui, What's Up anunță lansarea unui nou single & videoclip - "Piesa mea de dor"

What's Up ne aduce o surpriză de ziua lui și ne prezintă un teaser al viitorului său single ”Piesa mea de dor”, care va fi o continuare a melodiei ”Taxi”.
What's Up - Piesa mea de dor

What's Up - Piesa mea de dor

Single-ul "Piesa mea de dor" este continuarea inedită a hitului "Taxi", cu care What's Up a cucerit topurile muzicale și a videoclipului care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

"Astăzi este ziua mea. Pe 11 februarie lansez single-ul și videoclipul 'Piesa mea de dor', mai ales că am început să conturez primul meu video-album care se va numi 'Povestea inimii'. 'Piesa mea de dor' este continuarea piesei 'Taxi', și sunt foarte curios dacă o să vă placă începutul poveștii mele", spune What's Up.

Pentru noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, What's Up a filmat 12 ore la temperaturi de minus 20 grade pe un câmp și într-o pădure din apropierea Bucureștiului.

Până la noul videoclip, de ziua lui de nastere, What's Up lansează teaser-ul videoclipului, care face legătura dintre "Taxi" și "Piesa mea de dor", o melodie personală, matură, cu un aer melancolic.

What's UP - Piesa mea de dor (Teaser)

Citește mai multe despre What's UP
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Lady Gaga cântând imnul Americii la Super Bowl - VIDEO

Lady Gaga a interpretat live imnul Americii în deschiderea Super Bowl de pe 7 februarie. După diverse intepretări controversate ale...

Închide