Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

De ziua lui, What's Up anunță lansarea unui nou single & videoclip - "Piesa mea de dor"

What's Up ne aduce o surpriză de ziua lui și ne prezintă un teaser al viitorului său single ”Piesa mea de dor”, care va fi o continuare a melodiei ”Taxi”.
What's Up - Piesa mea de dor

What's Up - Piesa mea de dor

Single-ul "Piesa mea de dor" este continuarea inedită a hitului "Taxi", cu care What's Up a cucerit topurile muzicale și a videoclipului care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

"Astăzi este ziua mea. Pe 11 februarie lansez single-ul și videoclipul 'Piesa mea de dor', mai ales că am început să conturez primul meu video-album care se va numi 'Povestea inimii'. 'Piesa mea de dor' este continuarea piesei 'Taxi', și sunt foarte curios dacă o să vă placă începutul poveștii mele", spune What's Up.

Pentru noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, What's Up a filmat 12 ore la temperaturi de minus 20 grade pe un câmp și într-o pădure din apropierea Bucureștiului.

Până la noul videoclip, de ziua lui de nastere, What's Up lansează teaser-ul videoclipului, care face legătura dintre "Taxi" și "Piesa mea de dor", o melodie personală, matură, cu un aer melancolic.

What's UP - Piesa mea de dor (Teaser)

Citește mai multe despre What's UP
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Lady Gaga cântând imnul Americii la Super Bowl - VIDEO

Lady Gaga a interpretat live imnul Americii în deschiderea Super Bowl de pe 7 februarie. După diverse intepretări controversate ale...

Închide