Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Cornel Ilie și managerul trupei Vunk vorbesc la Mastering the Music Business

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, și managerul Cristian Stan vor lua cuvântul în cadrul conferinței Mastering The Music Business. Prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România se va desfășura pe 16 și 17 februarie la Hanul Gabroveni din București.
Cornel Ilie (VUNK)

Cornel Ilie (VUNK)

Cornel Ilie și Cristian Stan s-au alăturat celor patru speakeri internaționali și nouă din România din prezidiul conferinței Mastering the Music Business pe 16 și 17 februarie 2016, de la Hanul Gabroveni.

Cei doi vor dezvălui audienței provocările unei trupe începătoare, dar ambițioase, de la începuturi și până la succes, ce înseamnă să îți dorești mereu “mai mult” nu în termeni de câștig financiar, ci mai ales de realizări profesionale, cât de important este să formezi și să gestionezi o echipă de profesioniști care să te ajute să îți dezvolți cariera și nu în ultimul rând cum să te adaptezi schimbărilor permanente din industria muzicală.

Cunoscut înainte de toate ca solist al trupei VUNK, Cornel Ilie este și compozitor, textier și producător muzical. Cornel este motorul principal din spatele succesului grupului din care face parte. Alături de VUNK a susținut campanii ca "Vreau o țară ca afară", o creație proprie răsplătită cu ”Premiul de Excelență” la Gala 10 pentru România. Totodată, Cornel Ilie scrie în cadrul unui cotidian, dar și pe blogul propriu (www.cornelilie.ro) despre subiecte legate de acest domeniu, bucurându-se de mii de aprecieri și distribuiri în social media. Cornel este și un speaker motivațional apreciat, fiind invitat la manifestări precum BuzzCamp sau BookLand.

Cristian Stan este business managerul trupei VUNK începând din 2010, fiind omul care a ajutat la transpunerea în realitate a tuturor proiectelor trupei din ultimii cinci ani, inclusiv concertele susținute anual de trupă la Sala Polivalentă, care au devenit renumite pentru producțiile îndrăznețe, comparabile cu cele ale artiștilor internaționali.

Conferința Mastering The Music Business aduce laolaltă personalități din domeniul muzical românesc și internațional, de la producători, compozitori, artiști, specialiști în drept de proprietate intelectuală, până la specialiști în online, marketing și branding muzical. Evenimentul este organizat de Star Management (Anca Lupeș și Zoli Toth), în colaborare cu Arcub.

Lista vorbitorilor din străinătate:

 • DENIS FLORENT (strateg de radio, Franța),
 • FRANK HESSING (consultant în music business, Germania),
 • GÖTZ SCHNEIDER-ROTHHAAR (avocat, expert în legislația de copyright, Germania),
 • THORSTEN “TODDIE” FREESE (specialist în distribuția digitală, Germania).

Lista vorbitorilor din România:

 • BOGDAN NAUMOVICI (producător),
 • CORNEL ILIE (solist, compozitor),
 • CRISTIAN CHINA BIRTA (blogger),
 • CRISTIAN STAN (manager de trupă),
 • CRISTINA BAZAVAN (blogger),
 • EMILIAN MANOLACHE (creative director),
 • IRINA CARAIVAN (fondator platformă de crowdfunding),
 • MARIA VOICAN (avocat, specialist în copyright),
 • ROBERT GRAUR (manager magazin de tehnică audio-video),
 • SERGIU BIRIȘ (specialist în platforme de streaming digital)
 • VLAD IRIMIA "TATAEE" (artist, producător).

Citește mai multe despre Cornel Ilie
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Legendarii de la a-ha se reunesc şi lansează un dublu disc

Trupa a-ha sărbătoreşte cei 30 de ani de carieră prin lansarea unui dublu disc - "Time and Again: The Ultimate...

Închide