Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Cargo lansează DVD-ul "Live la Arenele Romane"

Cargo va lansa pe 18 martie DVD-ul "Live la Arenele Romane". Materialul contine o selecție de piese reprezentative din concertul "Noaptea Vrajitoarelor", susținut în 2014.

Publicat

pe

Cargo
Cargo

Pe 18 martie, de la ora 20:00, Cargo va lansa în cadrul unui concert de amploare un DVD intitulat "Live la Arenele Romane". Show-ul în cadrul căruia va fi lansat materialul va avea loc în același loc în care a fost filmat conținutul DVD-ului.

Noul material Cargo conține o selecție de 8 piese reprezentative din concertul "Noaptea Vrăjitoarelor" de pe 30 octombrie 2014. Discul va include ca bonus videoclipurile single-urilor ” A 5a dimensiune” și ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”, piese care nu se regasesc pe nici un album al formației.

Prețurile biletelor pentru concertul de lansare a noului DVD Cargo, "Live la Arenele Romane":

  • Acces General - 35 lei (până pe 20 februarie)
  • Acces General - 40 lei (până pe 15 martie)
  • Acces General - 50 lei (până pe 18 martie și în ziua concertului la intrare)
  • VIP - 70 lei (în fața scenei) - doar 200 de bilete

Trupa Cargo are o istorie ce se întinde pe aproape 3 decenii, timp în care a lansat 10 albume, a avut nenumărate apariții pe compilatii și a câștigat numeroase premii precum: MTV Music awards 2004 pentru “Best Rock”, nominalizare la MTV European Music Awards pentru “Best Romanian Act” și Dublu disc de aur 2004 pentru albumul “Spiritus Sanctus” (2004), MTV Music Awards pentru “Best Rock” (2005), Disc de Aur albumul “XXII” (2008).

Componența actuală a formației este: Adi Bărar – chitară solo, Adrian Igrișan - voce și chitară, Tavi Pilan – tobe, Florin Barbu - chitară bas și Ionut Carja  - clape.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 18 martie 2016

Cargo

Loc
Arenele Romane

Trending