Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Cargo lansează DVD-ul "Live la Arenele Romane"

Cargo va lansa pe 18 martie DVD-ul "Live la Arenele Romane". Materialul contine o selecție de piese reprezentative din concertul "Noaptea Vrajitoarelor", susținut în 2014.
Cargo

Cargo

Pe 18 martie, de la ora 20:00, Cargo va lansa în cadrul unui concert de amploare un DVD intitulat "Live la Arenele Romane". Show-ul în cadrul căruia va fi lansat materialul va avea loc în același loc în care a fost filmat conținutul DVD-ului.

Noul material Cargo conține o selecție de 8 piese reprezentative din concertul "Noaptea Vrăjitoarelor" de pe 30 octombrie 2014. Discul va include ca bonus videoclipurile single-urilor ” A 5a dimensiune” și ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”, piese care nu se regasesc pe nici un album al formației.

Prețurile biletelor pentru concertul de lansare a noului DVD Cargo, "Live la Arenele Romane":

  • Acces General - 35 lei (până pe 20 februarie)
  • Acces General - 40 lei (până pe 15 martie)
  • Acces General - 50 lei (până pe 18 martie și în ziua concertului la intrare)
  • VIP - 70 lei (în fața scenei) - doar 200 de bilete

Trupa Cargo are o istorie ce se întinde pe aproape 3 decenii, timp în care a lansat 10 albume, a avut nenumărate apariții pe compilatii și a câștigat numeroase premii precum: MTV Music awards 2004 pentru “Best Rock”, nominalizare la MTV European Music Awards pentru “Best Romanian Act” și Dublu disc de aur 2004 pentru albumul “Spiritus Sanctus” (2004), MTV Music Awards pentru “Best Rock” (2005), Disc de Aur albumul “XXII” (2008).

Componența actuală a formației este: Adi Bărar – chitară solo, Adrian Igrișan - voce și chitară, Tavi Pilan – tobe, Florin Barbu - chitară bas și Ionut Carja  - clape.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cargo
RECOMANDARE:Cumpără un album CARGO

album-cargo-live-arenele-romanealbum-cargo-spiritus-sanctus

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Peste 90 de artiști s-au înscris la Selecția Națională Eurovision 2016

Etapa înscrierilor la Selecția Națională Eurovision 2016 s-a încheiat. În concurs au fost validate 94 de piese, din acestea 12...

Închide