Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi categorii de bilete pentru concertul Enrique Iglesias de la București

Biletele pentru concertul Enrique Iglesias de la București au fost suplimentate. Fanii din România vor avea posibilitatea de a-și rezerva locuri în două noi categorii puse în vânzare la pavilionului central Romexpo. Concertul va avea loc pe 12 mai.

Publicat

pe

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias │ FOTO: www.facebook.com

Biletele pentru zonele STANDING și FAN PIT la concertul lui Enrique Iglesias se vând într-un ritm accelerat. Pentru a răspunde cererii de bilete la acest eveniment, organizatorii au hotărât să deschidă nivelul superior al pavilionului central Romexpo. În acest spațiu au fost alocate 2.500 de noi bilete la prețul de 259 lei. Primii 500 de spectatori care vor opta pentru noile locuri își vor putea procura bilete la prețul promoțional de 198 lei.

De asemenea, fanii artistului care doresc să experimenteze vibrația producției concertistice ”SEX AND LOVE” din spațiul exclusiv VIP, își pot procura bilete la prețul de 800 de lei. Această nouă categorie de locuri este amplasată în fața scenei, la o distanță optimă de aceasta, oferind vizibilitate excelentă.

Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii precum “Bailando”, “Ring my bells”, “Hero, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, iar turneul ce promovează cea mai recentă apariție discografică, ”SEX AND LOVE TOUR”, le oferă fanilor din România prilejul de a asculta live aceste hituri. Concertul va avea loc pe 12 mai, în pavilionul central al Romexpo din București.

Recent, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latino cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puțin de 26 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015 s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard. De asemenea, Guinness World Records a certificat hitul ”Bailando” pentru cea mai lungă staționare în topul Hot Latin Songs, piesa menținându-se pe primul loc timp de 41 de săptămâni consecutive.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 12 mai 2016

Enrique Iglesias

Loc
Romexpo
Comentează

Trending