Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Bijou se înscrie la Eurovision 2016 cu piesa "Another Try" - VIDEO

Bijou, pe numele real Elena Turcu, a hotărât să se înscrie la Selecția Națională Eurovision 2016 cu piesa "Another Try". Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip realizat de Marian Nica.
Bijou

Bijou │ FOTO: Ciprian Strugariu

Bijou (Elena Turcu) a decis ca în 2016 să facă un pas important în cariera ei. Artista, care a lansat de curând noul single "Another Try", și-a propus să înscrie piesa la Eurovision. Cântecul, o baladă puternică și foarte personală, inspirată din povestea de viață a lui Bijou, a fost scurtat la trei minute pentru a se încadra în regulamentul Selecției Naționale Eurovision 2016.

Intrând în această competiție, Bijou mizează pe talentul vocal, precum și pe capacitatea ei de a face show și de a transmite emoție. Pentru promovarea melodiei "Another Try" a fost filmat și un videoclip, realizat de Marian Nica, cel care semnează compoziția.

Bijou - "Another Try" - VIDEO

Înscrierile pentru Selecția Națională se vor desfășura în perioada 18 ianuarie - 7 februarie, urmând ca pe 11 februarie să fie anunțate cele 12 piese finaliste. Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Semifinala Selecției Naționale va avea loc pe 4 martie, iar finala pe 6 martie, ambele show-uri urmând a se desfășura la Sala Polivalentă din Baia Mare. Telespectatorii le vor putea urmări în direct pe TVR.

Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu 3 mai multe decât la ediţia precedentă.

Mihai Trăstariu a fost primul artist care a confirmat înscrierea la Eurovision 2016. După un loc 4 obținut în finala Eurovision 2006 cu "Tornero", cântărețul ”simte” că va obține anul acesta trofeul cu piesa "Paradisio‬".

Citește mai multe despre Bijou
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga îi va aduce un tribut lui David Bowie la gala Premiilor Grammy 2016

Lady Gaga îi va dedica lui David Bowie un moment live special în cadrul galei Premiilor Grammy de pe 15...

Închide