Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Alexandra Ușurelu și Blue Noise au lansat piesa "Când zâmbești" - AUDIO

Blue Noise a colaborat cu Alexandra Ușurelu pentru noul single "Când zâmbești". Melodia a fost lansată de Dragobete.
Alexandra Usurelu

Alexandra Usurelu

Alexandra Ușurelu și grupul Blue Noise au oferit publicului de Dragobete o piesă caldă, intitulată "Când zâmbești".

”De Dragobete, vă dăruim acest cântec în varianta sa de studio. O lume-ntreagă așteaptă să zâmbiți, îndrăgostiților!”, au transmis artiștii fanilor.

Piesa "Când zâmbești" are muzica și versurile scrise de Cornel Ilie de la trupa Vunk. Aranjamentul vocal este semnat de Blue Noise, iar producția de ArtyBrands și Bobby Stoica.

Alexandra Ușurelu și Blue Noise - "Când zâmbești" - AUDIO

Grupul Blue Noise îmbină jazz-ul a cappella cu beatbox-ul si looping-ul. Anul trecut, trupa a participat la Selecția Națională a concursului Eurovision cu piesa "Love Won’t Run Away", plasându-se în finală pe poziția a 4-a. Grupul îi are în componență pe: Bogdan Tudor (bas), Veronica Prodan (soprană), Denis Bolborea (the soundbox), Ana-Cristina Leonte (alto), Elena Moroșanu (mezzo-soprană), Mihail Grigore (tenor).

Colaborarea grupului Blue Noise cu Alexandra Ușurelu a început cu prilejul concertului ”Pur” de la Teatrul Național București, în cadrul căruia a fost interpretată live, cu aranjament exclusiv vocal, noua melodie "Când zâmbești".

Cu peste 250 de concerte în ultimii 3 ani, Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut  - “La capătul lumii” - primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câștigând premiul pentru ”Cel mai bun album al anului 2015” la ”Mamaia Music Awards”.

Citește mai multe despre Alexandra UșureluBlue Noise
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Live-urile de la Brit Awards 2016: de la Rihanna, la tributul oferit de Lorde lui David Bowie

Gala Brit Awards 2016 a fost însuflețită de prestațiile unor artiști extrem de populari, precum Rihanna, Adele, Coldpday și Justin...

Închide