Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alexandra Ușurelu și Blue Noise au lansat piesa "Când zâmbești" - AUDIO

Blue Noise a colaborat cu Alexandra Ușurelu pentru noul single "Când zâmbești". Melodia a fost lansată de Dragobete.

Publicat

pe

Alexandra Usurelu
Alexandra Usurelu

Alexandra Ușurelu și grupul Blue Noise au oferit publicului de Dragobete o piesă caldă, intitulată "Când zâmbești".

”De Dragobete, vă dăruim acest cântec în varianta sa de studio. O lume-ntreagă așteaptă să zâmbiți, îndrăgostiților!”, au transmis artiștii fanilor.

Piesa "Când zâmbești" are muzica și versurile scrise de Cornel Ilie de la trupa Vunk. Aranjamentul vocal este semnat de Blue Noise, iar producția de ArtyBrands și Bobby Stoica.

Alexandra Ușurelu și Blue Noise - "Când zâmbești" - AUDIO

Grupul Blue Noise îmbină jazz-ul a cappella cu beatbox-ul si looping-ul. Anul trecut, trupa a participat la Selecția Națională a concursului Eurovision cu piesa "Love Won’t Run Away", plasându-se în finală pe poziția a 4-a. Grupul îi are în componență pe: Bogdan Tudor (bas), Veronica Prodan (soprană), Denis Bolborea (the soundbox), Ana-Cristina Leonte (alto), Elena Moroșanu (mezzo-soprană), Mihail Grigore (tenor).

Colaborarea grupului Blue Noise cu Alexandra Ușurelu a început cu prilejul concertului ”Pur” de la Teatrul Național București, în cadrul căruia a fost interpretată live, cu aranjament exclusiv vocal, noua melodie "Când zâmbești".

Cu peste 250 de concerte în ultimii 3 ani, Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut  - “La capătul lumii” - primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câștigând premiul pentru ”Cel mai bun album al anului 2015” la ”Mamaia Music Awards”.

Comentează

Trending