Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Cel de-al 6-lea album Garbage este gata: "Țineți-vă invidia în frâu, haterilor"

Garbage a finalizat înregistrările pentru cel de-al șaselea album de studio. Vestea privind noul disc a venit însoțită de un mesaj înțepător către cei care au desconsiderat capacitatea trupei de a livra muzică nouă: ”Țineți-vă invidia în frâu, haterilor”.
Garbage

Garbage

Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker și Butch Vig vor reveni anul acesta cu un nou album. Cel de-al 6-lea disc Garbage a fost finalizat și va fi lansat cât de curând.

”Tocmai am terminat cel de-al 6-lea album de studio. Țineți-vă invidia în frâu, haterilor. Mai așteptați încă puțin, dragi fani”, a anunțat formația pe Facebook.

Data lansării nu a fost încă dezvăluită, însă într-un alt mesaj, Garbage a indicat un posibil prim single ce ar putea fi extras: ”Even Though Our Love Is Doomed”.

”Albumul nostru este la un inch distanță de a fi gata. Vreau să spun un inch distanță de la a fi complet finalizat: înregistrat și mixat. În curând va fi și materizat. Iată ce a spus Butch Vig despre una dintre noile piese: <<Am mixat în sfârșit ”Even Though Our Love Is Doomed”, este una dintre piesele mele preferate de pe album, subevaluată, dar cu un subtil sentiment de disperare. Îmi dă fiori de fiecare dată când o ascult>>.”

Înregistrările pentru acest material au început încă din 2013, la scurtă vreme de la lansarea albumului anterior, ”Not Your Kind of People” (2012). Bateristul trupei, Butch Vig, anunța pe final de 2012 că trupa Garbage va intra din nou în studio chiar din februarie. La momentul respectiv, lansarea unui nou material discografic nu reprezinta o prioritate pentru formație

”Partea bună a lucrurilor este că nici măcar nu trebuie să ne gândim în termeni de lansare a unui nou album; noi ne gândim mai curând la crearea de muzică nouă, perspectivă care ne și avantajează, de altfel. Istoric vorbind am lucrat până acum destul de lent pentru că am fost plecați constant în turnee - petreceam un an pentru a înregistra un album, după care eram din nou pe drum, în concerte. Ne dăm seama acum că putem să înregistrăm două sau trei piese, le lansăm pe acestea, după care ne întoarcem din nou în turneu”, povestea Shirley Manson pentru Rolling Stone.

Citește mai multe despre Garbage
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift și Rihanna vor cânta la gala Premiilor Grammy 2016

După Adele și The Weeknd, două noi nume sonore ale muzicii contemporane confirmă prezența la gala Premiilor Grammy 2016. Pe...

Închide