Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Adele este convinsă că Bruno Mars va fi "cel mai mare artist din lume"

Adele i-a făcut un mare compliment lui Bruno Mars. Lucrând cu el pentru albumul ”25”, artista britanică a rămas extrem de impresionată atât de abilitățile lui vocale, cât și de ușurința sa de a cânta la diverse instrumente, concluzionând că Bruno va fi "cel mai mare artist din lume".
Adele

Adele (foto: Annie Leibovitz/ VOGUE)

Adele a fost o mare fană a lui Bruno Mars chiar înainte de a lucra împreună pentru noul ei disc. Aștepările i-au fost, însă, cu mult depășite când l-a putut asculta și vedea "pe viu" la lucru.

"Am fost întotdeauna o mare fană a lui Bruno. Dar când am lucrat împreună mi-a depășit orice așteptări. Poate face orice: poate interpreta live perfect cele mai complicate partituri pentru voce, în paralel reușind să facă un solo impresionant la tobe sau la bas. Sunt convinsă că va fi cel mai mare artist din lume", a mărturist Adele într-un interviu acordat revistei Vogue.

Adele și Bruno Mars au compus împreună piesa "All I Ask", ce se regăsește pe aclamatul disc ”25”, vândut în peste 13 milioane de exemplare la nivel internațional. Melodia nu a fost încă lansată ca single, însă a putut fi ascultată live în câteva dintre concertele susținute recent de Adele.

În cadrul interviului acordat revistei Vogue, Adele a dezvăluit și cât de surprinsă a fost să realizeze că a împlinit 25 de ani.

”Am fost șocată de faptul că, dintr-o dată, aveam 25 de ani! Sinceră să fiu, însă, acum îmi place de mine mai mult decât în orice alt moment al vieții mele. Îmi place cum arăt, îmi place cine sunt, îmi place persoanele din jurul meu. Evident, am și momentele mele de nesiguranță, dar acestea nu mă țin pe loc.”

Vârsta a jucat mereu un rol important în cariera lui Adele. Cele 3 albume lansate până în prezent au fost denumite după vârsta la care au fost compuse . În prezent, Adele are 27 de ani, iar în cel mai recent single lansat artista meditează la perioada adolescenței.

Adele - "When We Were Young" (Live at The Church Studios)

Adele va interpreta live piesa "When We Were Young" la gala premiilor Grammy 2016, ce are loc pe 15 februarie în Los Angeles. În cadrul evenimentului vor cânta și Taylor Swift, Rihanna, Lady Gaga, The Weeknd, Justin Bieber și Ellie Goulding.

Citește mai multe despre AdeleBruno Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gwen Stefani a lansat piesa "Make Me Like You" - AUDIO

Gwen Stefani a lansat o nouă piesă, intitulată "Make Me Like You". Melodia este extrasă de pe albumul "This Is...

Închide