Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele este convinsă că Bruno Mars va fi "cel mai mare artist din lume"

Adele i-a făcut un mare compliment lui Bruno Mars. Lucrând cu el pentru albumul ”25”, artista britanică a rămas extrem de impresionată atât de abilitățile lui vocale, cât și de ușurința sa de a cânta la diverse instrumente, concluzionând că Bruno va fi "cel mai mare artist din lume".

Publicat

pe

Adele
Adele │ FOTO: Annie Leibovitz/ VOGUE

Adele a fost o mare fană a lui Bruno Mars chiar înainte de a lucra împreună pentru noul ei disc. Aștepările i-au fost, însă, cu mult depășite când l-a putut asculta și vedea "pe viu" la lucru.

"Am fost întotdeauna o mare fană a lui Bruno. Dar când am lucrat împreună mi-a depășit orice așteptări. Poate face orice: poate interpreta live perfect cele mai complicate partituri pentru voce, în paralel reușind să facă un solo impresionant la tobe sau la bas. Sunt convinsă că va fi cel mai mare artist din lume", a mărturist Adele într-un interviu acordat revistei Vogue.

Adele și Bruno Mars au compus împreună piesa "All I Ask", ce se regăsește pe aclamatul disc ”25”, vândut în peste 13 milioane de exemplare la nivel internațional. Melodia nu a fost încă lansată ca single, însă a putut fi ascultată live în câteva dintre concertele susținute recent de Adele.

În cadrul interviului acordat revistei Vogue, Adele a dezvăluit și cât de surprinsă a fost să realizeze că a împlinit 25 de ani.

”Am fost șocată de faptul că, dintr-o dată, aveam 25 de ani! Sinceră să fiu, însă, acum îmi place de mine mai mult decât în orice alt moment al vieții mele. Îmi place cum arăt, îmi place cine sunt, îmi place persoanele din jurul meu. Evident, am și momentele mele de nesiguranță, dar acestea nu mă țin pe loc.”

Vârsta a jucat mereu un rol important în cariera lui Adele. Cele 3 albume lansate până în prezent au fost denumite după vârsta la care au fost compuse . În prezent, Adele are 27 de ani, iar în cel mai recent single lansat artista meditează la perioada adolescenței.

Adele - "When We Were Young" (Live at The Church Studios)

Adele va interpreta live piesa "When We Were Young" la gala premiilor Grammy 2016, ce are loc pe 15 februarie în Los Angeles. În cadrul evenimentului vor cânta și Taylor Swift, Rihanna, Lady Gaga, The Weeknd, Justin Bieber și Ellie Goulding.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending