Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Zece albume care vor fi lansate în 2016

Ed Sheeran, Rihanna, Bruno Mars și Lady Gaga sunt doar câțiva dintre artiștii care ne vor surprinde cu noi albume în 2016. Vă invităm să citiți mai multe despre viitoarele lor materiale discografice.

Publicat

pe

În ultima perioadă unii artiști au dispărut din atenția mediei, petrecându-și timpul în studiouri și înregistrând piese noi pentru viitoarele albume. O parte din aceștia preconizează lansarea noilor materiale discografice în 2016, iar printre ei se numără:

Rihanna - ANTI

Rihanna - Anti (copertă album)

Rihanna - Anti (copertă album)

În 2015, Rihanna a anunțat că își va lansa noul album „ANTI” în 2016, iar acesta va fi produs de Kanye West. Materialul a beneficiat de o campanie de promovare denumită „ANTIdiaRy”, susținută de Samsung, care a cuprins o serie de clipuri misterioase inspirate din serialul American Horror Story. Data lansării albumului încă nu a fost făcută oficială, însă Rihanna va pleca în turneu pe 26 februarie.

SIA - This is Acting

Sia This is Acting

Sia This is Acting

Sia a declarat că albumul conține piese refuzate de artiști celebri. Single-ul „Alive” a fost compus inițial pentru Adele, iar o altă piesă de pe materialul discografic a fost scrisă pentru Shakira. „This is Acting” va fi lansat pe 29 ianuarie 2016.

The 1975 - I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It

The 1975

The 1975 -  I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It

Single-urile „Love me” și „Ugh!”, care vor fi incluse pe noul album, au fost inspirate de către artiști din perioada anilor '80 precum Peter Gabriel, Terence Trent D'Arby și Prince. Trupa The 1975 va pleca într-un turneu de promovare în America de Nord, începând cu data de 18 aprilie, iar albumul va fi lansat pe 26 februarie.

Kanye West - Swish

Kanie West - Swish

Kanye West - Swish

„Swish” va fi cel de-al șaptelea album al lui Kanye West și va fi lansat pe 11 februarie. Anul trecut Kanye a colaborat cu Paul McCartney de două ori, pentru piesa „Only One” și pentru „FourFiveSeconds” la care li s-a alăturat și Rihanna.

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga

Anul 2015 a fost unul încărcat pentru Lady Gaga, aceasta fiind plecată în turneu cu Tony Bennett. Deși rolul Contesei din American Horor Story: Hotel i-a adus un premiu la Globurile de Aur, artista nu renunță la muzică și pregătește un nou album. Lady Gaga a declarat că viitorul material discografic va fi o surpriză pentru fanii ei, însă aceasta nu a anunțat încă data lansării.

Bruno Mars

Bruno Mars

Bruno Mars │ FOTO: www.facebook.com

Bruno Mars nu a stat degeaba anul trecut și a produs piesa „All I Ask” pentru Adele.  În rest acesta s-a retras în studio și s-a axat pe producerea celui de-al treilea album al său. Ultimul material discografic lansat de artist a fost „Unorthodox Jukebox, în 2012, însă în 2015, Bruno a cucerit topurile cu hitul  "Uptown Funk", care a fost Number One timp de 14 săptămâni.

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Gwen Stefani

În ciuda ultimelor scandaluri legate de divorț, Gwen a lucrat în tot acest timp la cel de-al treilea album solo. Până acum Gwen Stefani a lansat un prim single, dedicat fostului soț, Gavin Rossdale - „I Used to Love You”. În curând artista va scoate o nouă piesă, mai veselă, care va purta numele de „Misery”, și care cel mai probabil va face parte din noul album.

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran plănuiește să lanseze cel de-al treilea album în 2016, iar anul trecut în Decembrie a renunțat la activitatea sa pe rețelele sociale pentru a se focaliza pe muzică.  Se pare că artistul deja lucrează la cel de-al patrulea album, și pentru acesta se pregătește să călătorească în Africa, în căutarea unor noi surse de inspirație.

Elton John - Wonderful Crazy Night

Elton John

Elton John

Elton John lansează cel de-al 33-lea album de studio, “Wonderful Crazy Night”, pe 5 februarie. Prima piesă promovată de pe acest disc se numește "Looking Up", care a beneficiat și de un videoclip. Albumul conține 12 piese noi, compuse de Elton John împreună cu Bernie Taupin, coproduse de T-Bone Burnett și înregistrate cu echipa sa de muzicieni.

Charlie Puth - Nine Track Mind

Charlie Puth - Nine Track Mind

Charlie Puth - Nine Track Mind

Charlie Puth a devenit celebru în 2015, cu unul dintre cele mai mari single-uri ale anului - „See You Again”,  intepretat alături de Whiz Khalifa. Piesa a staționat timp de 12 săptămâni pe primul loc în clasamente, și a câștigat o nominalizare la Globurile de Aur și trei la Premiile Grammy. Primul său album se va numi „Nine Track Mind” și va include două colaborări, cu Meghan Trainor și Selena Gomez.

Comentează

Muzică nouă

Sia ne oferă o baladă nouă, "I Forgive You" - AUDIO

Sia a lansat una dintre cele mai sensibile piese ale sale din ultimii ani, "I Forgive You". E o baladă care s-ar potrivi într-un moment dramatic al unui film, de la "Suits" la ceva dramă de familie.

Publicat

pe

Coperta single Sia I Forgive You
Coperta single Sia I Forgive You │ FOTO: Sia

"I Forgive You" este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei din Australia, "Reasonable Woman". Acesta va fi lansat în luna mai din 2024, mai precis pe 3 mai. Până acum am avut parte și de alte single-uri extrase de pe LP, precum "Incredible", colaborare cu Labrinth, dar și "Dance Alone", pe care o auzim și cu Kylie Minogue.

De fapt, "Incredible" a fost o semi-reuniune a proiectului LSD, la care colaborează Sia, Labrinth și Diplo. "I Forgive You" este susținut de câteva note de pian foarte sensibile și dramatice, iar producția lui Greg Kurstin este excelentă. În mod inedit, acest track este cunoscut de către fanii Sia, fiind lansat în 2016 de către artistul congolez Gims, alături de Sia. Acum avem parte de o reinterpretare.

Viitorul album este foarte important pentru muziciana, fiind primul său material solo complet nou în ultimii 8 ani. Pe el apar nume precum Kylie Minogue, Chaka Khan, Paris Hilton, Tierra Whack, Labrinth, Kaliii și Jimmy Holiff. Ultimul album pop solo al artistei a fost "This is Acting" din 2016. De atunci am avut parte de un LP-coloană sonoră, "Music- Songs From and Inspired by the Motion Picture", bazat pe musical-ul cu același nume, regizat de către artista și lansat în 2021.

Sia ne-a mai oferit și un album de Crăciun între timp.

Sia Furler este o cântăreață, compozitoare și producătoare muzicală australiană, cunoscută pentru stilul său distinctiv și pentru versatilitatea sa ca artist. Ea s-a născut pe 18 decembrie 1975, sub numele de Sia Kate Isobelle Furler, în Adelaide, Australia. Cariera sa muzicală a început în anii '90, când a devenit cunoscută ca membră a trupei acid jazz Crisp. În 2000, a lansat primul său album solo, intitulat "Healing Is Difficult", care a atras atenția pentru vocea sa puternică și versurile profunde.

Sia a devenit cu adevărat cunoscută pe plan internațional cu lansarea albumului ei din 2008, "Some People Have Real Problems", și cu hiturile "Breathe Me" și "Buttons". Cu toate acestea, a devenit un nume de top în industria muzicală mainstream cu albumul său din 2014, "1000 Forms of Fear", care a inclus hiturile "Chandelier" și "Elastic Heart".

Citește în continuare

Muzică și film

Lady Gaga și Joaquin Phoenix cântă și dansează în primul trailer pentru "Joker: Folie à Deux"

Mult așteptatul film "Joker: Folie à Deux" a primit un trailer oficial ce oferă indicii despre povestea de...hmm...dragoste dintre protagonist și Harley Quinn. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Joker: Folie à Deux"
Trailer "Joker: Folie à Deux" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Joaquin Phoenix revine ca Arthur Fleck aka Joker în noul film regizat tot de Todd Phillips. De data aceasta, protagonistul nu mai este singur, ci își cunoaște sufletul pereche și partenerul în crime - Harley Quinn, interpretată de Lady Gaga.

Trailerul începe cu Arkham Asylum, locul unde Joker a fost închis la sfârșitul primului film. Existența sa searbădă din spatele ușilor închise va căpăta un sens odată cu o întâlnire întâmplătoare pe holurile instituției. Lui Arthur îi atrage atenția o pacientă, nimeni alta decât Harley Quinn. Se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt și plănuiesc să evadeze și să simtă din nou gustul libertății.

Planul lor pare să funcționeze pentru că ajung să cânte și danseze pe străzile din Gotham City. Trailerul se termină cu Harley la Arkham Asylum în timp ce desenează un zâmbet cu ruj roșu pe peretele de sticlă dintre ea și Joker, spunând: "Vreau să văd adevăratul tu".

"Joker: Folie à Deux" este un film în care muzica va juca un rol extrem de important. Ar promite cel puțin 15 piese pe toată durata lui de rulare, inclusiv un cover după "That's Entertainment" - Judy Garland. Pe fundalul trailerului se aude piesa "What the World Needs Now Is Love".

"Joker 2" va debuta pe marele ecran pe 4 octombrie 2024, la exact cinci ani de la primul film. Producția originală a costat 62,5 milioane de dolari, un buget neobișnuit de conservator pentru o adaptare de benzi desenate. Având în vedere succesul de la box-office, "Folie à Deux" a primit un buget mult mai substanțial - 200 de milioane de dolari.

TRAILER "Joker: Folie à Deux":

Citește în continuare

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending