Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

YellLow a colaborat cu Mihai Ristea pentru noul single "Do It Again" - TEASER VIDEO

Noul single YellLow se numește ”Do It Again” și a fost înregistrat în colaborare cu Mihai Ristea. Până la dezvăluirea videoclipului, fanii pot urmări un scurt teaser.
Yelllow feat. Mihai Ristea

Yelllow feat. Mihai Ristea

“În DO IT AGAIN vorbim despre serile psihedelice ale orașului, atracția carnală, gelozia și lăcomia care te cuprind când pierzi controlul în relația ta cu oamenii care-ți sunt alături.

Partea cea mai greu de explicat este că facem asta weekend de weekend, lună de lună, în fiecare an, over and over again.“ - YellLow

TEASER VIDEO: YellLow feat. Mihai Ristea - "Do It Again"

YellLow - DoItAgain feat MihaiRistea | Tease |It's an electric seed.| Share | Spread | Enjoy | #DoItAgain #lll #newVideo #justATease #WordAroundTown

Posted by Yelllow on Tuesday, January 26, 2016

YellLow este “locul de joacă” a patru tineri pasionați de muzică, Andi (clape, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) si Alex (tobe), proiect ce reunește două concepte diferite: yell (digital & sharp) și low (bass & down tempo). Stilul trupei este localizat undeva în aria muzicii electronice, conținând nenumărate elemente stilistice, de la trip-hop la experimental, pop, alternative și post-soul. YellLow a apărut la începutul anului 2010, însă primele luni au adus cu sine mai multe schimbări în componența trupei. Odată definitivată formula, cei patru membri au lansat și primele single-uri: ”Crimson”, în iunie 2012, ”Scream”, câteva luni mai târziu, la începutul lui 2013, și ”Word Around Town”, pe final de 2014.

În prezent, YellLow își dedică cea mai mare parte a timpului concertelor live, plănuind totodată și lansarea primului album.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Despot și Alexandra Ungureanu cântă la Frenchmania pe 2 februarie

Primul concert Frenchmania al anului va fi găzduit de sala Elvire Popesco și va avea loc pe 2 februarie. În...

Închide