Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Yanni a lansat "Test of Time", prima piesă de pe noul album "Sensuous Chill" - AUDIO

Pianistul de origine greacă Yanni a lansat primul single de pe noul său album, "Sensuous Chill". Melodia se numește "Test of Time" și poate fi ascultată în articol.

Yanni, unul dintre cei mai apreciați pianiști și compozitori de origine greacă, a lansat o nouă melodie, intitulată "Test of Time". Pentru această piesă, muzicianul a colaborat pe partea vocală cu Chloe Lowery, solista trupei în care a cântat Janis Joplin - Big Brother and the Holding Company - pe perioada turneului din 2006.

“După ce am compus ”Test of Time”, am căutat vocea perfectă pentru linia romantică a melodiei. Interpretarea lui Chloe pe această piesă a fost exact ceea ce-mi doream. ‘Test of Time’ exemplifică foarte bine direcția noului album. Se poate simți o notă de senzualitate, completată în miezul compoziției de o stare de liniște”, a declarat Yanni într-un interviu acordat revistei PARADE.

"Test of Time" este extrasă de pe albumul "Sensuous Chill", programat pentru lansare pe 29 ianuarie. Noul disc va fi promovat în cadrul unui turneu în America de Nord, ce cuprinde, momentan, 17 concerte.

Yanni - "Test of Time" - AUDIO

Yanni, pe numele său adevărat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greacă, fiind un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar și drept compozitor desăvârșit. A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” în 1992 și “In My Time” în anul 1993. De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice şi  ABC News.  Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, deşi el preferă termenul de "contemporan instrumental“.

Yanni a susținut 3 concerte la București: în 2011 la Zone Arena și în 2013 și 2014 la Sala Palatului.

Citește mai multe despre Yanni
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Ana Moura la București: o categorie de bilete este sold out

Biletele pentru concertul Ana Maoura de pe 27 februarie se vând cu repeziciune. În categoria a III-a nu mai sunt...

Închide