Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Un nou documentar despre Michael Jackson va fi lansat luna viitoare

Un nou documentar, care vorbește despre viața de artist a lui Michael Jackson, a fost realizat de Spike Lee și va fi lansat luna viitoare. Filmul nu va include aspecte controversate din cariera Regelui Pop, limitându-se doar la performanțele sale muzicale.
Michael Jackson

Michael Jackson

Mișcările unice de dans și timbrul vocal incomparabil, l-au transformat pe Michael Jackson într-unul dintre cei mai mari artiști al tuturor timpurilor. Acest lucru l-a determinat pe regizorul Spike Lee să realizeze un nou documentar despre Regele Pop, care se va numi “Michael Jackson’s Journey from Motown to ‘Off the Wall.’”

Luna viitoare, „Off the Wall” va fi lansat pe CD/DVD și pe CD/Blu-ray împreună cu albumul original, dar și cu documentarul lui Lee. Filmul va include imagini care nu au mai fost publicate până acum, acestea fiind preluate din arhiva personală a lui Michael. Printre ele se va număra și un videoclip extras din turneul „Triumph”, din 1981.

Domentarul este o celebrare a talentului lui Michael Jackson ca muzician, iar în film nu se va face referire la niciun aspect controversat din viața artistului.

Premiera producției cinematografice va avea loc pe 24 ianuarie, la Sundance Film Festival și va cuprinde câteva interviuri cu The Weeknd, John Legend și Misty Copeland, care povestesc despre modul în care Jackson le-a influențat cariera.
Off the Wall” a fost primul album solo ca adult, al lui Michael Jackson. Acesta include hituri precum “Rock With You”, “She’s Out of My Life” și “Don’t Stop ‘Til You Get Enough”, care l-au facut pe Michael să devină primul artist de 20 de ani cu patru piese în top 10, de pe același album.

Michael Jackson's Journey From Motown to Off the Wall

Citește mai multe despre Michael Jackson
RECOMANDARE:Cumpără un album Michael Jackson

album-michael-jackson-live-in-bucharest-the-dangerous-touralbum-michael-jackson-onesalbum-michael-jackson-xscapealbum-michael-jackson-historyalbum-michael-jackson-this-is-it

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zece albume care vor fi lansate în 2016

Ed Sheeran, Rihanna, Bruno Mars și Lady Gaga sunt doar câțiva dintre artiștii care ne vor surprinde cu noi albume...

Închide