Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Ascultă "True Colors", de la Cyndi Lauper, reinterpretată de Marina and the Diamonds - AUDIO

Marina and the Diamonds a lansat un cover al cunoscutei piese ”True Colors”, din repertoriul cântăreței americane Cyndi Lauper. Linia melodică a noii versiuni este susținută doar de un pian, astfel fiind puse în valoare sensibilitatea și căldura vocii solistei Marina Lambrini Diamandis.
Marina and the Diamonds

Marina and the Diamonds

True Colors”, una dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul Cyndi Lauper, a fost reinterpretată de Marina and the Diamonds. Acompaniată doar de un pian, solista Marina Lambrini Diamandis a reușit să personalizeze prin timbrul său o compoziție sensibilă, apreciată la momentul lansării de criticii vremii, dar și de public. Piesa originală ”True Colors” s-a poziționat în fruntea topului american Billboard Hot 100, fiind totodată nominalizată la Grammy în categoria Best Female Pop Vocal Performance. Lansată în urmă cu 30 de ani, melodia se află încă printre preferințele publicului, în 2009 un cover al piesei fiind inclus într-un episod al popularului serial ”Glee”.

Chiar dacă ”True Colors” a mai fost reinterpretată de-a lungul anilor, coverul realizat de Marina and the Diamonds aduce un plus de sensibilitate compoziției, fiind chiar și pe placul artistei ce a cântat melodia pentru prima oară.

”Wow! Ce cover frumos al piesei ”True Colors”, de la talentata Marina and the Diamonds”, a scris Cyndi Lauper pe pagina ei de Facebook, invitându-și fanii să asculte noua versiune a melodiei.

Marina and the Diamonds - "True Colors" (cover Cyndi Lauper)

În martie 2015, Marina and the Diamonds a lansat albumul ”Froot”. Discul este cel de-al 3-lea din cariera artistei originare din Wales, după „The Family Jewels” (2010) și „Electra Heart” (2012).

Marina and the Diamonds a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu ocuparea locului al doilea la BBC Sound of 2010. În același an a fost nominalizată la Brit Awards și a câștigat la MTV Europe Music Awards premiul categoriei Best UK & Irish Act. Cele mai cunoscute piese din repertoriul Marina and the Diamonds sunt „Primadonna”, „How to Be a Heartbreaker” și „Hollywood”.

Citește mai multe despre Marina And The Diamonds
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Negură Bunget aniversează 20 de ani de activitate lansând un nou album

Trupa Negură Bunget împlinește 20 de ani de activitate și 10 ani de la apariția albumului ”Om”. Momentul va fi...

Închide