Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă "True Colors", de la Cyndi Lauper, reinterpretată de Marina and the Diamonds - AUDIO

Marina and the Diamonds a lansat un cover al cunoscutei piese ”True Colors”, din repertoriul cântăreței americane Cyndi Lauper. Linia melodică a noii versiuni este susținută doar de un pian, astfel fiind puse în valoare sensibilitatea și căldura vocii solistei Marina Lambrini Diamandis.
Marina and the Diamonds

Marina and the Diamonds

True Colors”, una dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul Cyndi Lauper, a fost reinterpretată de Marina and the Diamonds. Acompaniată doar de un pian, solista Marina Lambrini Diamandis a reușit să personalizeze prin timbrul său o compoziție sensibilă, apreciată la momentul lansării de criticii vremii, dar și de public. Piesa originală ”True Colors” s-a poziționat în fruntea topului american Billboard Hot 100, fiind totodată nominalizată la Grammy în categoria Best Female Pop Vocal Performance. Lansată în urmă cu 30 de ani, melodia se află încă printre preferințele publicului, în 2009 un cover al piesei fiind inclus într-un episod al popularului serial ”Glee”.

Chiar dacă ”True Colors” a mai fost reinterpretată de-a lungul anilor, coverul realizat de Marina and the Diamonds aduce un plus de sensibilitate compoziției, fiind chiar și pe placul artistei ce a cântat melodia pentru prima oară.

”Wow! Ce cover frumos al piesei ”True Colors”, de la talentata Marina and the Diamonds”, a scris Cyndi Lauper pe pagina ei de Facebook, invitându-și fanii să asculte noua versiune a melodiei.

Marina and the Diamonds - "True Colors" (cover Cyndi Lauper)

În martie 2015, Marina and the Diamonds a lansat albumul ”Froot”. Discul este cel de-al 3-lea din cariera artistei originare din Wales, după „The Family Jewels” (2010) și „Electra Heart” (2012).

Marina and the Diamonds a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu ocuparea locului al doilea la BBC Sound of 2010. În același an a fost nominalizată la Brit Awards și a câștigat la MTV Europe Music Awards premiul categoriei Best UK & Irish Act. Cele mai cunoscute piese din repertoriul Marina and the Diamonds sunt „Primadonna”, „How to Be a Heartbreaker” și „Hollywood”.

Citește mai multe despre Marina And The Diamonds
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Negură Bunget aniversează 20 de ani de activitate lansând un nou album

Trupa Negură Bunget împlinește 20 de ani de activitate și 10 ani de la apariția albumului ”Om”. Momentul va fi...

Închide