Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Steven Tyler a lansat o nouă piesă country, "Red, white & you" - AUDIO

Steven Tyler a revenit la început de an cu o nouă piesă country. După "Love Is Your Name", solistul Aerosmith ne invită să ascultăm "Red, white & you".

Publicat

pe

Steven Tyler
Steven Tyler │ FOTO: Ben A. Pruchnie

Deși în 2013 Steven Tyler plănuia să lanseze un album solo cu influențe electro, în cele din urmă muzicianul a optat pentru o altă direcție muzicală. Solistul Aerosmith pregătește pentru anul acesta un material cu muzică country, prima mostră a noului sound fiind piesa ”Love Is Your Name”. Compusă de Eric Paslay și Lindsey Lee, melodia a fost înregistrată la Blackbird Studios din Nashville, Tennessee și a fost lansată în mai 2015.

Noul single al muzicianului, ce se va regăsi pe viitorul disc, este "Red, white & you" și poate fi achiziționat deja de pe iTunes. Melodia împrumută din stilul Aerosmith, menținându-se însă pe nișa country.

Steven Tyler - "Red, white & you" - AUDIO

Steven Tyler lucrează pentru noul său album country cu Brett James, Hillary Lindsey și Chris DeStefano, găsind legături între mediul în care a fost crescut (tatăl cu rădăcini italiene și germane și mama cu rădăcini poloneze și britanice) și compozitorii talentați din Nashville.

„Ideea de country a fost întotdeauna simplificată prea mult, crezându-se că e vorba doar despre accent, cizme de cowboy, un drum noroios, un pridvor. Eu cred, însă, că termenul se referă la libertate, mândrie, muncă asiduă și acea fată. Și la a ști prenumele celor din oraș. În orașul în care am crescut eu erau cam 1200 de oameni. Asta, pentru mine, înseamnă a trăi în stil country.” – Steven Tyler

Noul album al muzicianului nu este încă finalizat, însă este așteptat pe piață în 2016.

Trending