Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Sia a lansat o piesă nouă, "Broken Glass" - AUDIO

Sia a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul ”This is Acting”. Melodia se numește ”Broken Glass” și a fost compusă de artistă împreună cu Jasper Leak și Jesse Shatkin.
Sia

Sia (foto: Mary Ellen Matthews)

După dezvăluirea celor două piese cumpuse inițial pentru Adele („Alive” și „Bird Set Free”) și a celor două melodii pentru Rihanna ("Cheap Thrills" și ”Reaper”), Sia continuă promovarea discului ”This Is Acting” prin lansarea single-ului „Broken Glass„. Momentan nu se știe încă artistul pentru care a fost compusă inițial această piesă.

Sia - "Broken Glass " - AUDIO

Albumul ”This is Acting” a fost lansat astăzi, 29 ianuarie 2016. Discul poate fi achiziționat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist ”This is Acting” - Sia:

 1. Bird Set Free
 2. Alive
 3. One Million Bullets
 4. Move Your Body
 5. Unstoppable
 6. Cheap Thrills
 7. Reaper
 8. House On Fire
 9. Footprints
 10. Sweet Design
 11. Broken Glass
 12. Space Between

Target Edition

 1. First Fighting a Sandstorm
 2. Summer Rain

La 40 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Taken for Granted”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Sia a primit anul trecut 4 nominalizări la Grammy, în categoriile Record of the Year, Song of the Year, Best Pop Solo Performance și Best Music Video.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Sia Furler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dracula pe Gheață, la București și la Cluj-Napoca - PREȚURI BILETE

Teatrul pe gheață din Sankt-Petersburg prezintă premiera mondială ”Dracula pe Gheață” pe 6 aprilie la Sala Palatului din București. Același...

Închide