Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Sam Smith și Lady Gaga au fost premiați la Globurile de Aur

Lady Gaga ne-a impresionat din nou și a câștigat un premiu la Globurile de Aur pentru personajul său din serialul American Horror Story: Hotel. Sam Smith a fost și el premiat pentru cea mai originală piesă dintr-o producție cinematografică. Mai jos puteți urmări într-un videoclip reacțiile celor doi artiști.
Lady Gaga și Sam Smith la Globurile de Aur

Lady Gaga și Sam Smith la Globurile de Aur

Sam Smith și Lady Gaga au participat la cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur, care a avut loc pe 10 ianuarie, la Beverly Hilton Hotel.  Katy Perry a fost și ea prezentă la eveniment,  însă aceasta s-a aflat acolo pentru a-i înmâna lui Sam Smith, premiul pentru cel mai original soundtrack.

Printre cei nominalizați la categoria „Cea mai bună piesă originală de pe coloana sonoră a unei pelicule” s-au mai aflat : Ellie Goulding cu „Love me like you do” din Fifty Shades of Grey, Brian Wilson cu „One Kind of Love” din Love and Mercy, Wiz Khalifa și Charlie Puth cu melodia „See you again” din Furious 7, Sumi Jo cu „Simple song #3” din Youth.

Sam Smith și Jimmy Napes au fost premiați pentru cântecul „Writing's on the wall", coloana sonoră a celui de-al 24-lea film James Bond, „Spectre”. Smith a recunoscut foarte emoționat că nu se aștepta să câștige, în ciuda faptului ca piesa a fost no.1 în topurile din UK.

În schimb Lady Gaga a câștigat la categoria de „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”, pentru rolul din American Horror Story: Hotel. În serial, Lady Gaga interpretează personajul unei proprietare de hotel, care se hrănește cu sânge și care impresionează prin ținute la fel de excentrice precum și cele din realitate.

Artista a afirmat că și-a dorit să fie actriță, înainte de a deveni cântăreață, însă domeniul muzical a fost cel în care s-a descurcat mai bine.

Citește mai multe despre Katy PerryLady GagaSam Smith
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enrique Iglesias susține un nou concert în România pe 12 mai 2016

Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe hituri din istoria topului Billboard latino, va concerta la București pe 12 mai...

Închide