Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sam Smith și Lady Gaga au fost premiați la Globurile de Aur

Lady Gaga ne-a impresionat din nou și a câștigat un premiu la Globurile de Aur pentru personajul său din serialul American Horror Story: Hotel. Sam Smith a fost și el premiat pentru cea mai originală piesă dintr-o producție cinematografică. Mai jos puteți urmări într-un videoclip reacțiile celor doi artiști.
Lady Gaga și Sam Smith la Globurile de Aur

Lady Gaga și Sam Smith la Globurile de Aur

Urmărește-ne pe

Sam Smith și Lady Gaga au participat la cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur, care a avut loc pe 10 ianuarie, la Beverly Hilton Hotel.  Katy Perry a fost și ea prezentă la eveniment,  însă aceasta s-a aflat acolo pentru a-i înmâna lui Sam Smith, premiul pentru cel mai original soundtrack.

Printre cei nominalizați la categoria „Cea mai bună piesă originală de pe coloana sonoră a unei pelicule” s-au mai aflat : Ellie Goulding cu „Love me like you do” din Fifty Shades of Grey, Brian Wilson cu „One Kind of Love” din Love and Mercy, Wiz Khalifa și Charlie Puth cu melodia „See you again” din Furious 7, Sumi Jo cu „Simple song #3” din Youth.

Sam Smith și Jimmy Napes au fost premiați pentru cântecul „Writing's on the wall", coloana sonoră a celui de-al 24-lea film James Bond, „Spectre”. Smith a recunoscut foarte emoționat că nu se aștepta să câștige, în ciuda faptului ca piesa a fost no.1 în topurile din UK.

În schimb Lady Gaga a câștigat la categoria de „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”, pentru rolul din American Horror Story: Hotel. În serial, Lady Gaga interpretează personajul unei proprietare de hotel, care se hrănește cu sânge și care impresionează prin ținute la fel de excentrice precum și cele din realitate.

Artista a afirmat că și-a dorit să fie actriță, înainte de a deveni cântăreață, însă domeniul muzical a fost cel în care s-a descurcat mai bine.

Citește mai multe despre Katy PerryLady GagaSam Smith
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enrique Iglesias susține un nou concert în România pe 12 mai 2016

Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe hituri din istoria topului Billboard latino, va concerta la București pe 12 mai...

Închide