Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Sam Smith și Lady Gaga au fost premiați la Globurile de Aur

Lady Gaga ne-a impresionat din nou și a câștigat un premiu la Globurile de Aur pentru personajul său din serialul American Horror Story: Hotel. Sam Smith a fost și el premiat pentru cea mai originală piesă dintr-o producție cinematografică. Mai jos puteți urmări într-un videoclip reacțiile celor doi artiști.
Lady Gaga și Sam Smith la Globurile de Aur

Lady Gaga și Sam Smith la Globurile de Aur

Sam Smith și Lady Gaga au participat la cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur, care a avut loc pe 10 ianuarie, la Beverly Hilton Hotel.  Katy Perry a fost și ea prezentă la eveniment,  însă aceasta s-a aflat acolo pentru a-i înmâna lui Sam Smith, premiul pentru cel mai original soundtrack.

Printre cei nominalizați la categoria „Cea mai bună piesă originală de pe coloana sonoră a unei pelicule” s-au mai aflat : Ellie Goulding cu „Love me like you do” din Fifty Shades of Grey, Brian Wilson cu „One Kind of Love” din Love and Mercy, Wiz Khalifa și Charlie Puth cu melodia „See you again” din Furious 7, Sumi Jo cu „Simple song #3” din Youth.

Sam Smith și Jimmy Napes au fost premiați pentru cântecul „Writing's on the wall", coloana sonoră a celui de-al 24-lea film James Bond, „Spectre”. Smith a recunoscut foarte emoționat că nu se aștepta să câștige, în ciuda faptului ca piesa a fost no.1 în topurile din UK.

În schimb Lady Gaga a câștigat la categoria de „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”, pentru rolul din American Horror Story: Hotel. În serial, Lady Gaga interpretează personajul unei proprietare de hotel, care se hrănește cu sânge și care impresionează prin ținute la fel de excentrice precum și cele din realitate.

Artista a afirmat că și-a dorit să fie actriță, înainte de a deveni cântăreață, însă domeniul muzical a fost cel în care s-a descurcat mai bine.

Citește mai multe despre Katy PerryLady GagaSam Smith
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enrique Iglesias susține un nou concert în România pe 12 mai 2016

Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe hituri din istoria topului Billboard latino, va concerta la București pe 12 mai...

Închide