Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Ascultă noul single Rihanna, "Work" feat. Drake - AUDIO

După aproape un an de teasere, Rihanna a lansat primul single de pe noul album ”Anti”. Piesa se numește ”Work”, este înregistrată împreună cu Drake, și a avut premiera pe Tidal, platforma lansată de Jay Z.
Rihanna - American Oxygen

Rihanna - American Oxygen

Rihanna ne invită să începem să descoperim albumul ”Anti” ascultând primul single extras, “Work”. Piesa a fost compusă de Riri împreună cu Aubrey Graham (Drake), Matthew Samuels (Boi-1da), R. Stephenson, Sevn Thomas, Jahron Braithwaite (PARTYNEXTDOOR), Monte Moir și Allen Ritter. Pentru această melodie a fost filmat deja și un videoclip în Los Angeles, care va avea premiera în curând pe Tidal și Vevo.

Piesa ”Work” a fost declarată la scurtă vreme de la lansare ”World's Hottest Record” în emisiunea prezentată de Annie Mac la BBC Radio 1.

Rihanna - "Work" feat. Drake - AUDIO

La doar câteva ore de la dezvăluirea noului single, a fost lansat și albumul ”Anti”. Discul este disponibil momentan doar pe Tidal.

Anti” are coperta realizată de artistul israelian Roy Nachum. În cadrul conferinței de presă în care aceasta a fost prezentată, Rihanna a explicat și semnificația acestei picturi.

”Uneori, cei care sunt deasupra sunt cei care văd cele mai puține lucruri.”

Rihanna - Anti (copertă album)

Rihanna - Anti (copertă album)

Legat de muzica inclusă pe album, Rihanna a declarat pentru New York Times că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

În ianuarie 2015, Rihanna a lansat alături de Paul McCartney și Kanye West piesa „FourFiveSeconds„, care a fost certificată cu argint în UK și cu platină în Australia și Noua Zeelandă.

Citește mai multe despre DrakeRihanna
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu RIHANNA

album-rihanna-antialbum-rihanna-good-girl-gone-badalbum-rihanna-a-girl-like-mealbum-rihanna-loud-tour-live-o2album-rihanna-unapologetic

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Geezer Butler crede că Black Sabbath ar putea lansa un nou album

Chiar dacă Black Sabbath se află în plin turneu de adio, basistul Geezer Butler crede că trupa ar putea înregistra...

Închide