Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Ascultă noul single Rihanna, "Work" feat. Drake - AUDIO

După aproape un an de teasere, Rihanna a lansat primul single de pe noul album ”Anti”. Piesa se numește ”Work”, este înregistrată împreună cu Drake, și a avut premiera pe Tidal, platforma lansată de Jay Z.
Rihanna - American Oxygen

Rihanna - American Oxygen

Rihanna ne invită să începem să descoperim albumul ”Anti” ascultând primul single extras, “Work”. Piesa a fost compusă de Riri împreună cu Aubrey Graham (Drake), Matthew Samuels (Boi-1da), R. Stephenson, Sevn Thomas, Jahron Braithwaite (PARTYNEXTDOOR), Monte Moir și Allen Ritter. Pentru această melodie a fost filmat deja și un videoclip în Los Angeles, care va avea premiera în curând pe Tidal și Vevo.

Piesa ”Work” a fost declarată la scurtă vreme de la lansare ”World's Hottest Record” în emisiunea prezentată de Annie Mac la BBC Radio 1.

Rihanna - "Work" feat. Drake - AUDIO

La doar câteva ore de la dezvăluirea noului single, a fost lansat și albumul ”Anti”. Discul este disponibil momentan doar pe Tidal.

Anti” are coperta realizată de artistul israelian Roy Nachum. În cadrul conferinței de presă în care aceasta a fost prezentată, Rihanna a explicat și semnificația acestei picturi.

”Uneori, cei care sunt deasupra sunt cei care văd cele mai puține lucruri.”

Rihanna - Anti (copertă album)

Rihanna - Anti (copertă album)

Legat de muzica inclusă pe album, Rihanna a declarat pentru New York Times că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

În ianuarie 2015, Rihanna a lansat alături de Paul McCartney și Kanye West piesa „FourFiveSeconds„, care a fost certificată cu argint în UK și cu platină în Australia și Noua Zeelandă.

Citește mai multe despre DrakeRihanna
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu RIHANNA

album-rihanna-antialbum-rihanna-good-girl-gone-badalbum-rihanna-a-girl-like-mealbum-rihanna-loud-tour-live-o2album-rihanna-unapologetic

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Geezer Butler crede că Black Sabbath ar putea lansa un nou album

Chiar dacă Black Sabbath se află în plin turneu de adio, basistul Geezer Butler crede că trupa ar putea înregistra...

Închide