Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Proconsul sărbătorește 17 ani de activitate în cadrul unui concert la Sala Polivalentă

Povestea trupei Proconsul va fi prezentată pe 10 martie la Sala Polivalentă. Formația împlinește 17 ani de activitate și va sărbători evenimentul în cadrul unui concert special.

Publicat

pe

Proconsul
Proconsul

Cu ocazia împlinirii a 17 ani de activitate, Proconsul va susține un concert aniversar pe 10 martie la Sala Polivalentă din București. Trupa va fi acompaniată pe scenă de Andra, JerryCo, Dida Dragan, Mircea Baniciu, George Nicolescu și mulți alți invitați surpriză.

Bodo: „Niciodată Proconsul nu va putea să spună și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți! Muzica Proconsul va fi peste ani și ani. Când se va sfârși Pământul, atunci se va sfârși și muzica Proconsul. De exemplu, cântecul Cerul este de 17 ani și tot este difuzat. Pentru mine, Proconsul este o poveste fără sfârșit...”

Dragoș Dinca: „A fost odată un băiețel care și-a dorit mult, mult de tot să cânte oamenilor. Și așa a apărut Proconsul!”

Robert Ursache: „Povestea mea începe foarte simplu: am fost căutat de băieți pentru a intra în echipa lor, o trupă foarte cunoscută și iubită. Am acceptat, ne-am înțeles foarte bine, iar acum suntem cei mai buni prieteni. Proconsul va continua pentru multă vreme și încă nu văd cum s-ar putea termina”.

Valentin Petricenco: „Am început cu mare încredere în noi și în muzica noastră și așa continuăm. Povestea merge mai departe...”

Robert Anghelescu: „Proconsul a fost un refugiu.Cred și sper că munca începută acum 17 ani va sfârși ca o favoare întoarsă lui Dumnezeu. Cât despre bătrânețe, nu cultiv ideea și nu cred în ea. Eu cred doar în viața veșnică-eternă”.

La început, membrii trupei Proconsul s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

Anul 2015 a fost un an bogat, cu multe proiecte frumoase, cu numeroase evenimente și apariții la posturile tv și radio. În luna februarie, a fost relansată piesa „Barosanu’”, iar în aprilie s-a lansat piesa (cu videoclip) „Aici cu mine”, realizată în colaborare cu Andra și cu Ștefan Bănică Jr. Anul 2015 s-a încheiat frumos, o dată cu lansarea, alături de Connect-R, Raluka si Rucsy (Blaxy Girls), a colindului “Lumina de Crăciun”.

Bilete concert Proconsul la Sala Polivalentă:

  • Meet & Greet – 200 lei
  • VIP – 100 lei
  • Standing – 50 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 10 martie 2016

ANULAT - Proconsul

Loc
Sala Polivalentă
Comentează

Trending