Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Deftones se numește "Gore" și va fi lansat în aprilie - TEASER

Deftones va lansa anul acesta un nou album, intitulat "Gore". Discul va fi pus în vânzare în luna aprilie, până atunci curiozitatea fanilor fiind stimulată printr-un teaser audio.

Publicat

pe

Chino Moreno (Deftones)
Chino Moreno (Deftones) │ FOTO: Phil Smithies

"Gore" este noul album Deftones, ce vine după o pauză de 4 ani de la discul precedent, ”Koi No Yokan”. Primul material al formației fără basistul Chi Cheng va fi lansat pe data de 8 aprilie prin intermediul Warner Bros. Records.

Albumul a fost produs de  Matt Hyde și include o colaborare cu Jerry Cantrell de la Alice In Chains. Până la dezvăluirea primului single, fanii pot asculta mai jos un teaser audio de promovare a discului.

TEASER: Deftones - "Gore"

Într-un interviu acordat în martie 2015, solistul Deftones povestea revistei Rolling Stone despre felul în care decurg sesiunile creative din studioul de înregistrări.

„Piesele sunt grozave și le-am compus într-un mod foarte cool. Ne-am strâns toți într-o cameră, unul dintre noi își exprima o idee, iar altcineva o punea în practică. Piesele sunt rezultatul unui efort colectiv. Vorbim despre 5 tipi care au gusturi complet diferite în muzică, așa încât atunci când lucrurile se îmbină, se îmbină bine”, a declarat Chino Moreno pentru Rolling Stone.

În ce privește sound-ul noilor piese, Chino Moreno a identificat o abordare diferită, dar care nu exclude elementele de bază Deftones.

„Simt că am intrat în noile piese și le-am disecat. Dacă ceva suna puțin prea ordonat, luam o turnură la stânga și scuturam puțin lucrurile. Am încercat pur și simplu chestii aflate la poli opuși, nu pentru a ne sabota, ci pentru a încerca să ne punem în situații în care nu am mai fost până acum. Se simte, cu siguranță, o schimbare față de albumul precedent. Dar e evident că e un album Deftones, toate elementele care ne fac ceea ce suntem se află acolo. Nu am făcut nimic altceva decât să gândim în afara cutiei.”

Trending