Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Negură Bunget aniversează 20 de ani de activitate lansând un nou album

Trupa Negură Bunget împlinește 20 de ani de activitate și 10 ani de la apariția albumului ”Om”. Momentul va fi marcat printr-un nou material discografic, ce va continua cel mai ambițios proiect din istoria formației – ”Trilogia transilvană”.

Publicat

pe

Negură Bunget
Negură Bunget

2016 este un an special pentru Negură Bunget. Formația împlinește 20 de ani de activitate, sărbătorind totodată 10 ani de la lansarea albumului ”OM”, un material care a contribuit major la ascensiunea trupei. Cu prilejul acestor aniversări, Negură Bunget anunță noile proiecte programate pentru 2016.

Anul acesta se va finaliza și lansa ce-a de-a doua parte a celui mai ambițios proiect din istoria formației: ”Trilogia transilvană”. Tot în 2016 va fi lansată și o nouă serie ”OM” pe vinil, dar și editie speciala a albumului în format digipak, cu câteva elemente complet noi. Fanii se vor putea bucura, de asemenea, de cateva editți limitate de vinil cu albumele vechi ale trupei (dintre care unele pentru prima data pe vinil), alături de o ediție limitată de colecție, ce va cuprinde o mulțime de surprize.

Pentru a celebra istoria formației, vor fi dezvăluite și o serie de creații viziuale și grafice, materiale promoționale noi, materiale audio și video de arhivă, precum și o mulțime de alte surprize.

În ce privește partea concertistică, trupa lucrează deja la o serie de evenimente deosebite, în care va fi prezentat un setlist special, ce va conține piese mai vechi, cântate rareori live, dar și piese noi, prezentate în premieră.

În pragul noului an, plin de aniversări, Negură Bunget le transmite fanilor și un mesaj de mulțumire.

”Cu siguranță, Negura Bunget nu ar fi însemnat nimic fără voi, cei care ne-ați ajutat și susținut de-a lungul timpului. Vrem să vă mulțumim pentru asta, și să vă asigurăm că implicarea și dedicația noastră față de Negura Bunget e mai puternică ca niciodată.”

Trupa Negură Bunget este alcătuită din Gabriel Mafa / Negru la tobe, Tibor Kati la voce și chitară, Adrian Neagoe / Oq la chitară și voce, Petre Ionutescu la instrumente tradiționale și Ovidiu Corodan la bas și voce.

Trending