Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Negură Bunget aniversează 20 de ani de activitate lansând un nou album

Trupa Negură Bunget împlinește 20 de ani de activitate și 10 ani de la apariția albumului ”Om”. Momentul va fi marcat printr-un nou material discografic, ce va continua cel mai ambițios proiect din istoria formației – ”Trilogia transilvană”.
Negură Bunget

Negură Bunget

2016 este un an special pentru Negură Bunget. Formația împlinește 20 de ani de activitate, sărbătorind totodată 10 ani de la lansarea albumului ”OM”, un material care a contribuit major la ascensiunea trupei. Cu prilejul acestor aniversări, Negură Bunget anunță noile proiecte programate pentru 2016.

Anul acesta se va finaliza și lansa ce-a de-a doua parte a celui mai ambițios proiect din istoria formației: ”Trilogia transilvană”. Tot în 2016 va fi lansată și o nouă serie ”OM” pe vinil, dar și editie speciala a albumului în format digipak, cu câteva elemente complet noi. Fanii se vor putea bucura, de asemenea, de cateva editți limitate de vinil cu albumele vechi ale trupei (dintre care unele pentru prima data pe vinil), alături de o ediție limitată de colecție, ce va cuprinde o mulțime de surprize.

Pentru a celebra istoria formației, vor fi dezvăluite și o serie de creații viziuale și grafice, materiale promoționale noi, materiale audio și video de arhivă, precum și o mulțime de alte surprize.

În ce privește partea concertistică, trupa lucrează deja la o serie de evenimente deosebite, în care va fi prezentat un setlist special, ce va conține piese mai vechi, cântate rareori live, dar și piese noi, prezentate în premieră.

În pragul noului an, plin de aniversări, Negură Bunget le transmite fanilor și un mesaj de mulțumire.

”Cu siguranță, Negura Bunget nu ar fi însemnat nimic fără voi, cei care ne-ați ajutat și susținut de-a lungul timpului. Vrem să vă mulțumim pentru asta, și să vă asigurăm că implicarea și dedicația noastră față de Negura Bunget e mai puternică ca niciodată.”

Trupa Negură Bunget este alcătuită din Gabriel Mafa / Negru la tobe, Tibor Kati la voce și chitară, Adrian Neagoe / Oq la chitară și voce, Petre Ionutescu la instrumente tradiționale și Ovidiu Corodan la bas și voce.

Citește mai multe despre Negură Bunget
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears a rămas blocată într-un copac în timpul unui show din Las Vegas - VIDEO

Britney Spears a avut ghinion în timpul ultimului show susținut în Las Vegas, rămânând blocată într-un copac fals amplasat pe...

Închide