Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Melanie Martinez a lansat o piesă nouă, "Night Mime" - AUDIO

Melanie Martinez, tânăra artistă care s-a lansat pe piața muzicală în urma participării la concursul The Voice USA, a lansat online o nouă piesă, intitulată ”Night Mime”.

Publicat

pe

Melanie Martinez
Melanie Martinez

Melanie Martinez a fost, pentru mulți, artistul preferat din cadrul show-ului The Voice. Deși nu a câștigat, participarea la acest concurs i-a adus peste 100.000 de fani pe Facebook, două dintre piesele interpretate în cadrul emisiunii urcând în Top 5 pe iTunes ( „Seven Nation Army” și „Too Close”).

De atunci, Melanie a lansat EP-ul ”Dollhouse”, ce s-a bucurat de mare succes în America pe nișa muzicii alternative. Single-ul ”Carousel” a fost chiar inclus pe coloana sonoră a serialului ”American Horror Story: Freak Show”, această expunere ajutând-o pe tânăra artistă să-și crească baza de fani.

În august 2015 a fost lansat și albumul de debut, ”Cry Baby”, ce conține exclusiv piese compuse de Melanie Martinez în colaborare cu diverși producători. Pentru promovarea materialului, artista a filmat mai multe videoclipuri, toate regizate de Melanie după concepte gândite tot de ea.

Cea mai recentă piesă dezvăluită se numește "Night Mime" și nu se regăsește în tracklist-ul albumului ”Cry Baby”. Melodia a fost compusă de Melanie împreună cu Rick Markowitz și va fi inclusă, cel mai probabil, pe un viitor material.

Melanie Martinez - "Night Mime" - AUDIO

Discul ”Cry Baby”, lansat anul trecut, s-a plasat pe prima poziție în US Top Alternative Albums, primind review-uri favorabile din partea criticilor. Mai mult decât atât, aproape toate show-urile din cadrul turneului de promovare a albumului se vor desfășura cu casa închisă.

Tracklist ”Cry Baby” - Melanie Martinez:

  1. "Cry Baby"
  2. "Dollhouse"
  3. "Sippy Cup"
  4. "Carousel"
  5. "Alphabet Boy"
  6. "Soap"
  7. "Training Wheels"
  8. "Pity Party"
  9. "Tag, You're It"
  10. "Milk and Cookies"
  11. "Pacify Her"
  12. "Mrs. Potato Head"
  13. "Mad Hatter"

Melanie Martinez - Cry Baby (copertă album)

Melanie Martinez - Cry Baby (copertă album)

Trending