Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Megadeth a lansat o nouă piesă, "Dystopia" - AUDIO

Megadeth a lansat piesa ce dă titlul noului album ”Dystopia”. Cel de-al 3-lea single de pe disc este prezentat publicului cu două săptămâni înaintea apariției pe piață a materialului.
Megadeth

Megadeth

După „Fatal Illusion” și ”The Threat Is Real”, Megadeth continuă promovarea noului album „Dystopia” prin lansarea piesei ce dă titlul discului. Ca și compozițiile anterioare, noul single este o încercare a formației de a se distanța de sound-ul pieselor și albumelor lansate în trecut.

”De-a lungul anilor am spus mereu: <<Ne întoarcem la rădăcini>>. Doar că unii vor albumul ”Rust in Peace” de 20 de ori, ceeea ce nu se va întâmpla niciodată. Pentru că nu am scris niciodată aceeași piesă de două ori. Spre deosebire de alte trupe rock și metal care se bazează pe aceeași formulă, eu încerc să fac în așa fel încât toate piesele să sune diferit”, a explicat Dave Mustaine într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Megadeth - "Dystopia" - AUDIO

Noul disc Megadeth  a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”. Declarația, deși este una măgulitoare, l-a deranjat într-o oarecare măsură pe Dave Mustaine.

„Casa de discuri tocmai ne-a spus că ce am înregistrat acum e cel mai bun material pe care l-am făcut în ultimii 15 ani. M-am simțit puțin jignit și încântat în același timp. E ca și cum cineva ți-ar spune: <<Wow, nu știam că poți să gătești atât de bine>>”, a declarat Dave Mustaine pentru The Leader.

Albumul „Dystopia” va fi lansat pe 22 ianuarie 2016. Până atunci, materialul poate fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist „Dystopia” – Megadeth:

 1. The Threat Is Real
 2. Dystopia
 3. Fatal Illusion
 4. Death From Within
 5. Bullet to the Brain
 6. Post American World
 7. Poisonous Shadows
 8. Look Who’s Talking (iTunes bonus track)
 9. Conquer or Die
 10. Lying In State
 11. The Emperor
 12. Last Dying Wish (iTunes bonus track)
 13. Foreign Policy (Fear cover)
Megadeth - ”Dystopia” (copertă album)

Megadeth - ”Dystopia” (copertă album)

Citește mai multe despre Megadeth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În memoria lui Lemmy de la Motorhead, un nou element chimic ar putea fi denumit Lemmium

Ununoctium 118, un nou element chimic recent descoperit, ar putea fi denumit Lemmium în memoria regretatului vocalist de la Motorhead,...

Închide