Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Megadeth a lansat o nouă piesă, "Dystopia" - AUDIO

Megadeth a lansat piesa ce dă titlul noului album ”Dystopia”. Cel de-al 3-lea single de pe disc este prezentat publicului cu două săptămâni înaintea apariției pe piață a materialului.
Megadeth

Megadeth

După „Fatal Illusion” și ”The Threat Is Real”, Megadeth continuă promovarea noului album „Dystopia” prin lansarea piesei ce dă titlul discului. Ca și compozițiile anterioare, noul single este o încercare a formației de a se distanța de sound-ul pieselor și albumelor lansate în trecut.

”De-a lungul anilor am spus mereu: <<Ne întoarcem la rădăcini>>. Doar că unii vor albumul ”Rust in Peace” de 20 de ori, ceeea ce nu se va întâmpla niciodată. Pentru că nu am scris niciodată aceeași piesă de două ori. Spre deosebire de alte trupe rock și metal care se bazează pe aceeași formulă, eu încerc să fac în așa fel încât toate piesele să sune diferit”, a explicat Dave Mustaine într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Megadeth - "Dystopia" - AUDIO

Noul disc Megadeth  a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”. Declarația, deși este una măgulitoare, l-a deranjat într-o oarecare măsură pe Dave Mustaine.

„Casa de discuri tocmai ne-a spus că ce am înregistrat acum e cel mai bun material pe care l-am făcut în ultimii 15 ani. M-am simțit puțin jignit și încântat în același timp. E ca și cum cineva ți-ar spune: <<Wow, nu știam că poți să gătești atât de bine>>”, a declarat Dave Mustaine pentru The Leader.

Albumul „Dystopia” va fi lansat pe 22 ianuarie 2016. Până atunci, materialul poate fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist „Dystopia” – Megadeth:

 1. The Threat Is Real
 2. Dystopia
 3. Fatal Illusion
 4. Death From Within
 5. Bullet to the Brain
 6. Post American World
 7. Poisonous Shadows
 8. Look Who’s Talking (iTunes bonus track)
 9. Conquer or Die
 10. Lying In State
 11. The Emperor
 12. Last Dying Wish (iTunes bonus track)
 13. Foreign Policy (Fear cover)
Megadeth - ”Dystopia” (copertă album)

Megadeth - ”Dystopia” (copertă album)

Citește mai multe despre Megadeth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În memoria lui Lemmy de la Motorhead, un nou element chimic ar putea fi denumit Lemmium

Ununoctium 118, un nou element chimic recent descoperit, ar putea fi denumit Lemmium în memoria regretatului vocalist de la Motorhead,...

Închide