Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Linkin Park lansează un nou album în 2016

Linkin Park a confirmat lansarea unui nou album în 2016. În cadrul unei discuții online cu fanii, Mike Shinoda a dezvăluit că trupa este mulțumită de primele sesiuni de înregistrări și că următorul disc va apărea pe piață, cel mai probabil, în cea de-a doua jumătate a anului.

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park

Linkin Park a început anul 2016 în forță. Pe 6 ianuarie, trupa anunța că s-a întors la lucru, postând pe Instagram o poză cu Chester Bennington din studioul de înregistrări.

”Înapoi la lucru săptămâna asta”, apărea în mesajul ce însoțea poza de mai jos.

Chester Bennington de la Linkin Park în studio, 2016

Chester Bennington de la Linkin Park în studio, 2016

La doar câteva zile de la această veste, Mike Shinoda oferă fanilor noi motive de bucurie. Conform solistului, sesiunile de înregistrări au decurs foarte bine, albumul urmând a fi lansat chiar anul acesta.

"Lucrurile merg foarte bine. Va fi lansat ceva mai târziu... Cel mai probabil, în cea de-a doua parte a anului, cred", a declarat Mike Shinoda în cadrul unei discuții online cu fanii.

Mike a oferit și câteva detalii cu privire la stadiul în care se află piesele.

"Avem câteva piese în lucru. În momentul de față sunt doar cuvinte și linii melodice. Cred că toată lumea e destul de mulțumită de felul în care decurg înregistrările. Brad (chitaristul) și Chester (solistul) au venit cu foarte multe idei...simt că e un început foarte bun. Nu am avem încă titluri pentru piese sau chestii de genul ăsta...sunt mai mult părți de voce, pian și chitară - chitară acustică - și câteva sample-uri. Chiar dacă lucrurile sunt încă într-un stadiu incipient, cred că suntem cu toții foarte fericiți și entuziasmați de sensul spre care se îndreaptă totul.”

Trupa a început să lucreze la acest nou album încă din iulie 2015, când același Mike Shinoda anunța că primele idei începuseră a prinde contur.

Albumul precedent,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns NumberOne pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați: Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending