Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Linkin Park lansează un nou album în 2016

Linkin Park a confirmat lansarea unui nou album în 2016. În cadrul unei discuții online cu fanii, Mike Shinoda a dezvăluit că trupa este mulțumită de primele sesiuni de înregistrări și că următorul disc va apărea pe piață, cel mai probabil, în cea de-a doua jumătate a anului.
Linkin Park

Linkin Park

Linkin Park a început anul 2016 în forță. Pe 6 ianuarie, trupa anunța că s-a întors la lucru, postând pe Instagram o poză cu Chester Bennington din studioul de înregistrări.

”Înapoi la lucru săptămâna asta”, apărea în mesajul ce însoțea poza de mai jos.

Chester Bennington de la Linkin Park în studio, 2016

Chester Bennington de la Linkin Park în studio, 2016

La doar câteva zile de la această veste, Mike Shinoda oferă fanilor noi motive de bucurie. Conform solistului, sesiunile de înregistrări au decurs foarte bine, albumul urmând a fi lansat chiar anul acesta.

"Lucrurile merg foarte bine. Va fi lansat ceva mai târziu... Cel mai probabil, în cea de-a doua parte a anului, cred", a declarat Mike Shinoda în cadrul unei discuții online cu fanii.

Mike a oferit și câteva detalii cu privire la stadiul în care se află piesele.

"Avem câteva piese în lucru. În momentul de față sunt doar cuvinte și linii melodice. Cred că toată lumea e destul de mulțumită de felul în care decurg înregistrările. Brad (chitaristul) și Chester (solistul) au venit cu foarte multe idei...simt că e un început foarte bun. Nu am avem încă titluri pentru piese sau chestii de genul ăsta...sunt mai mult părți de voce, pian și chitară - chitară acustică - și câteva sample-uri. Chiar dacă lucrurile sunt încă într-un stadiu incipient, cred că suntem cu toții foarte fericiți și entuziasmați de sensul spre care se îndreaptă totul.”

Trupa a început să lucreze la acest nou album încă din iulie 2015, când același Mike Shinoda anunța că primele idei începuseră a prinde contur.

Albumul precedent,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns NumberOne pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați: Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

Citește mai multe despre Linkin ParkMike Shinoda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath lansează EP-ul "The End"

Black Sabbath va lansa un nou EP, ce va fi distribuit exclusiv în concertele din cadrul turneului de adio al...

Închide