Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Jess Glynne - "Don't Be So Hard On Yourself" ([email protected] Launch Show) - VIDEO

Jess Glynne, artista cu cele mai multe hituri înregistrate anul acesta în UK, a interpretat live piesa "Don't Be So Hard On Yourself" la BRITs Launch Show. Jess a primit recent 3 nominalizări la Brit Awards 2016, concurând cu Adele în două dintre categorii.
Jess Glynne

Jess Glynne

Jess Glynne a fost una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale anului 2015. Primul ei album, ”I Cry When I Laugh”, a fost lansat în august 2015 și a debutat direct pe prima poziție în topul discurilor din UK. Jess are, de asemenea, 5 single-uri care s-au plasat în fruntea clasamentului britanic: "Rather Be" (piesa lansată cu Clean Bandit),"My Love" (piesa lansată cu Route 94's), "Hold My Hand", "Don't Be So Hard on Yourself" și "Not Letting Go" (piesă lansată cu Tinie Tempah).

Invitată la BRITs Launch Show, eveniment în cadrul căruia a primit 3 nominalizări la Brit Awards 2016, Jess Glynne a interpretat unul dintre hiturile sale, "Don't Be So Hard On Yourself". Artista va cânta și în cadrul galei Brit Awards, alături de alți colegi de breaslă nominalizați: Adele, The Weeknd și James Bay.

Jess Glynne - "Don't Be So Hard On Yourself" ([email protected] Launch Show) - VIDEO

Jess Glynne este nominalizată la Brit Awards în categoriile: British Female Solo Artist, British Breakthrough Act și British Single. Piesa pentru care este nominalizată la British Single se numește ”Take Me Home” și a fost înregistrată pentru campania umanitară BBC Children In Need.

”Aceasta este o piesă care vorbește despre nevoia de a avea pe cineva alături în cele mai vulnerabile momente ale tale. Este o piesă emoționantă și trebuie să recunosc că îmi vine să plâng de fiecare dată când o cânt live. Sper ca oamenii să realizeze că e important să fie solidari cu ceilalți în momentele grele. Mă bucur că piesa face parte din proiectul BBC Children In Need. Este o cauză socială importantă”, declara Jess Glynne la momentul lansării piesei.

Cei care nu au avut încă ocazia de a asculta piesa ”Take Me Home”, au la dispoziție mai jos videoclipul filmat pentru acest single.

Citește mai multe despre Jess Glynne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Birdy a lansat o piesă nouă, "Keeping Your Head Up" ([email protected] Launch Show) - VIDEO

Birdy, tânăra artistă care cucerea publicul în 2011 cu piesa ”Skinny Love”, a lansat un nou single, intitulat "Keeping Your...

Închide