Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Jess Glynne - "Don't Be So Hard On Yourself" ([email protected] Launch Show) - VIDEO

Jess Glynne, artista cu cele mai multe hituri înregistrate anul acesta în UK, a interpretat live piesa "Don't Be So Hard On Yourself" la BRITs Launch Show. Jess a primit recent 3 nominalizări la Brit Awards 2016, concurând cu Adele în două dintre categorii.
Jess Glynne

Jess Glynne

Jess Glynne a fost una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale anului 2015. Primul ei album, ”I Cry When I Laugh”, a fost lansat în august 2015 și a debutat direct pe prima poziție în topul discurilor din UK. Jess are, de asemenea, 5 single-uri care s-au plasat în fruntea clasamentului britanic: "Rather Be" (piesa lansată cu Clean Bandit),"My Love" (piesa lansată cu Route 94's), "Hold My Hand", "Don't Be So Hard on Yourself" și "Not Letting Go" (piesă lansată cu Tinie Tempah).

Invitată la BRITs Launch Show, eveniment în cadrul căruia a primit 3 nominalizări la Brit Awards 2016, Jess Glynne a interpretat unul dintre hiturile sale, "Don't Be So Hard On Yourself". Artista va cânta și în cadrul galei Brit Awards, alături de alți colegi de breaslă nominalizați: Adele, The Weeknd și James Bay.

Jess Glynne - "Don't Be So Hard On Yourself" ([email protected] Launch Show) - VIDEO

Jess Glynne este nominalizată la Brit Awards în categoriile: British Female Solo Artist, British Breakthrough Act și British Single. Piesa pentru care este nominalizată la British Single se numește ”Take Me Home” și a fost înregistrată pentru campania umanitară BBC Children In Need.

”Aceasta este o piesă care vorbește despre nevoia de a avea pe cineva alături în cele mai vulnerabile momente ale tale. Este o piesă emoționantă și trebuie să recunosc că îmi vine să plâng de fiecare dată când o cânt live. Sper ca oamenii să realizeze că e important să fie solidari cu ceilalți în momentele grele. Mă bucur că piesa face parte din proiectul BBC Children In Need. Este o cauză socială importantă”, declara Jess Glynne la momentul lansării piesei.

Cei care nu au avut încă ocazia de a asculta piesa ”Take Me Home”, au la dispoziție mai jos videoclipul filmat pentru acest single.

Citește mai multe despre Jess Glynne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Birdy a lansat o piesă nouă, "Keeping Your Head Up" ([email protected] Launch Show) - VIDEO

Birdy, tânăra artistă care cucerea publicul în 2011 cu piesa ”Skinny Love”, a lansat un nou single, intitulat "Keeping Your...

Închide