Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jess Glynne - "Don't Be So Hard On Yourself" (Live@BRITs Launch Show) - VIDEO

Jess Glynne, artista cu cele mai multe hituri înregistrate anul acesta în UK, a interpretat live piesa "Don't Be So Hard On Yourself" la BRITs Launch Show. Jess a primit recent 3 nominalizări la Brit Awards 2016, concurând cu Adele în două dintre categorii.

Publicat

pe

Jess Glynne
Jess Glynne

Jess Glynne a fost una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale anului 2015. Primul ei album, ”I Cry When I Laugh”, a fost lansat în august 2015 și a debutat direct pe prima poziție în topul discurilor din UK. Jess are, de asemenea, 5 single-uri care s-au plasat în fruntea clasamentului britanic: "Rather Be" (piesa lansată cu Clean Bandit),"My Love" (piesa lansată cu Route 94's), "Hold My Hand", "Don't Be So Hard on Yourself" și "Not Letting Go" (piesă lansată cu Tinie Tempah).

Invitată la BRITs Launch Show, eveniment în cadrul căruia a primit 3 nominalizări la Brit Awards 2016, Jess Glynne a interpretat unul dintre hiturile sale, "Don't Be So Hard On Yourself". Artista va cânta și în cadrul galei Brit Awards, alături de alți colegi de breaslă nominalizați: Adele, The Weeknd și James Bay.

Jess Glynne - "Don't Be So Hard On Yourself" (Live@BRITs Launch Show) - VIDEO

Jess Glynne este nominalizată la Brit Awards în categoriile: British Female Solo Artist, British Breakthrough Act și British Single. Piesa pentru care este nominalizată la British Single se numește ”Take Me Home” și a fost înregistrată pentru campania umanitară BBC Children In Need.

”Aceasta este o piesă care vorbește despre nevoia de a avea pe cineva alături în cele mai vulnerabile momente ale tale. Este o piesă emoționantă și trebuie să recunosc că îmi vine să plâng de fiecare dată când o cânt live. Sper ca oamenii să realizeze că e important să fie solidari cu ceilalți în momentele grele. Mă bucur că piesa face parte din proiectul BBC Children In Need. Este o cauză socială importantă”, declara Jess Glynne la momentul lansării piesei.

Cei care nu au avut încă ocazia de a asculta piesa ”Take Me Home”, au la dispoziție mai jos videoclipul filmat pentru acest single.

Trending