Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Iron Maiden va lansa primul joc video

În această vară, Iron Maiden va lansa primul joc video, Legacy Of The Beast. Jocul va fi de tipul RPG (role-playing game) și va fi destinat utilizatorilor Android și iOS. Pentru acest proiect giganții metal au făcut echipă cu developerii Roadhouse Interactive și 50cc Games.
Iron Maiden - Speed Of Light

Iron Maiden - Speed Of Light

„Ca un fan de o viață, mereu am crezut că muzica celor de la Maiden, versurile și personajele lor pot asigura o bază perfectă pentru o experiență profundă în materie de gaming. Prin acest joc vom crea un RPG care vor atrage toți pasionații de jocuri pentru mobile, dar chiar și pe cei care descoperă Iron Maiden pentru prima dată.”, a afirmat Directorul General Roadhouse, James Hursthouse.

Jucătorii vor avea rolul mascotei iconice a trupei, Eddie, în diversele sale forme, fiecare cu o abilitate unică. Aceștia vor explora noi lumi, vor călători prin timp și vor purta bătălii cu personaje extrase din catalogul celor de la Maiden. Soundtrackul va fi compus din cântece din întreaga carieră a trupei, inclusiv înregistrări live, toate adaptate de către inginerul Tony Newton, supravegheat de basistul și membrul fondator Steve Harris.

iron-maiden-legacy-rpg-game

„Mereu am crezut că muzica Maiden și imaginea lui Eddie pot fi perfecte pentru gaming, plus că ne-am gândit să facem acest lucru încă din 1999 de la Ed Hunter. Acum, în 2016 putem realiza totul pe un smartphone, ceea ce îl face și mai accesibil tuturor fanilor și, de asemenea și gamerilor.”, spune Harris.

Maiden a dezvăluit un joc bazat pe cele de browser în videoclipul Speed of Light de anul trecut, din august. În promo, Eddie trece prin mai multe evenimente din diverse jocuri. Trupa a lansat ultimul lor album, The Book Of Souls, anul trecut și vor porni în turneu în martie, vor avea primul lor spectacol în China și, totodată, sunt pe lista headlinerilor la Download.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Iron Maiden
RECOMANDARE:Cumpără un disc Iron Maiden

album-iron-maiden-the-book-of-soulsalbum-iron-maiden-from-fear-to-eternity-bestof-1990-2010album-iron-maiden-somewhere-back-in-time-bestof-1980-1989album-iron-maiden-somewhere-in-timealbum-iron-maiden-maiden-england-88

Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Glenn Frey, chitaristul The Eagles, a murit la 67 de ani

Glenn Frey, chitarist și membru fondator al trupei The Eagles, a murit la vârsta de 67 de ani. Muzicianul suferea...

Închide