Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Iron Maiden va lansa primul joc video

În această vară, Iron Maiden va lansa primul joc video, Legacy Of The Beast. Jocul va fi de tipul RPG (role-playing game) și va fi destinat utilizatorilor Android și iOS. Pentru acest proiect giganții metal au făcut echipă cu developerii Roadhouse Interactive și 50cc Games.

Publicat

pe

Iron Maiden - Speed Of Light
Iron Maiden - Speed Of Light

„Ca un fan de o viață, mereu am crezut că muzica celor de la Maiden, versurile și personajele lor pot asigura o bază perfectă pentru o experiență profundă în materie de gaming. Prin acest joc vom crea un RPG care vor atrage toți pasionații de jocuri pentru mobile, dar chiar și pe cei care descoperă Iron Maiden pentru prima dată.”, a afirmat Directorul General Roadhouse, James Hursthouse.

Jucătorii vor avea rolul mascotei iconice a trupei, Eddie, în diversele sale forme, fiecare cu o abilitate unică. Aceștia vor explora noi lumi, vor călători prin timp și vor purta bătălii cu personaje extrase din catalogul celor de la Maiden. Soundtrackul va fi compus din cântece din întreaga carieră a trupei, inclusiv înregistrări live, toate adaptate de către inginerul Tony Newton, supravegheat de basistul și membrul fondator Steve Harris.

iron-maiden-legacy-rpg-game

„Mereu am crezut că muzica Maiden și imaginea lui Eddie pot fi perfecte pentru gaming, plus că ne-am gândit să facem acest lucru încă din 1999 de la Ed Hunter. Acum, în 2016 putem realiza totul pe un smartphone, ceea ce îl face și mai accesibil tuturor fanilor și, de asemenea și gamerilor.”, spune Harris.

Maiden a dezvăluit un joc bazat pe cele de browser în videoclipul Speed of Light de anul trecut, din august. În promo, Eddie trece prin mai multe evenimente din diverse jocuri. Trupa a lansat ultimul lor album, The Book Of Souls, anul trecut și vor porni în turneu în martie, vor avea primul lor spectacol în China și, totodată, sunt pe lista headlinerilor la Download.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 30 iulie 2016

Iron Maiden

Loc
Piața Constituției

Premii muzicale

Rock and Roll Hall of Fame anunţă nominalizaţii pentru anul 2021: Foo Fighters, RATM, Iron Maiden

Începutul de an ne aduce şi cea mai nouă serie de artişti şi trupe nominalizate la introducerea în Rock and Roll Hall of Fame. Ediţia 2021 are nişte nume grele gata să intre în panteonul starurilor rock, iar printre ele se numără Iron Maiden, Rage Against the Machine şi Foo Fighters. Lista completă de nominalizaţi o aflaţi din articol.

Publicat

pe

Nominalizati Rock and Roll Hall of Fame 2021
Nominalizati Rock and Roll Hall of Fame 2021 │ FOTO: Rock Hall

Numele au fost anunţate pe 10 februarie, iar selecţia este eclectică, incluzând artişti din mai multe genuri muzicale. Jay-Z reprezintă hip-hop-ul, iar Tina Turner muzica pop-rock. Pentru a putea fi eligibil pentru intrarea în Rock and Roll Hall of Fame un artist sau o trupă trebuie să îşi fi lansat prima înregistrare comercială cu cel puţin 25 de ani în urmă. De pe noua listă artişti ca Jay-Z, Carole King, The Go-Go's, Foo Fighters sau Iron Maiden sunt propuşi pentru prima oară.

Dave Grohl a fost deja introdus în panteon, odată cu Nirvana în 2014, iar acum ar putea intra într-un club select al dublu nominalizaţilor. Lista finală va fi anunţată în luna mai, iar ceremonia specială Rock and Roll Hall of Fame 2021 va avea loc în Cleveland, Ohio în toamnă. Iată lista completă a nominalizaţilor Rock and Roll Hall of Fame 2021:

 • Mary J. Blige
 • Kate Bush
 • Devo
 • Foo Fighters
 • The Go-Go's
 • Iron Maiden
 • Jay-Z
 • Chaka Khan
 • Carole King
 • Fela Kuti
 • LL Cool J
 • New York Dolls
 • Rage Against the Machine
 • Todd Rundgren
 • Tina Turner
 • Dionne Warwick

Fanii vor putea să contribuie la selecţia finală, deoarece tocmai a debutat Rock Hall Fan Vote, care ţine până pe 30 aprilie. Artiştii cu cele mai multe voturi (top 5) vor intra pe listă alături de verdictele date de artişti, istorici ai muzicii şi membrii ai industriei muzicale. Peste 1000 de votanţi de acest tip vor face selecţia. Puteţi vota pentru artistul preferat la rockhall.com.

Pentru cei curioşi, Iron Maiden este selectată pentru distincţie în componenţa următoare: Bruce Dickinson la voce, Steve Harris la bas, Nicko McBrian la tobe şi Adrian Smith, Dave Murray şi Janick Gers la chitară. Mai sunt incluşi totuşi şi fostul vocalist Paul Di'Anno, fostul toboşar Clive Burr şi fostul chitarist Dennis Straton.

Printre cele mai mari nume din rock care încă nu au ajuns în Hall of Fame se numără Iron Maiden, Judas Priest şi Motorhead. Au fost mulţi artişti care au aşteptat o perioadă lungă: KISS putea fi introdusă din 1999, dar s-a întâmplat doar în 2014. Deep Purple era eligibilă din 1993 şi abia în 2016 a primit distincţia.

La final de 2020 au fost introduşi în Rock and Roll Hall of Fame Whitney Houston, Depeche Mode şi Nine Inch Nails.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE