Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Human a lansat primul single, "Radioactive" - AUDIO

Human este un nou proiect în muzica românească, ce promovează o fuziune de stiluri: de la jazz, la blues și indie-rock. Piesa de debut se numește "Radioactive" și poate fi ascultată în articol.
Human

Human

Human este un proiect proaspăt în muzica românească, ce se prezintă publicului cu o compoziție aparte. Intitualtă "Radioactive", prima piesă Human armonizează stiluri diferite, de la influențe jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, ușor melancolice, până la cadențe indie-rock.

"Radioactive" este o melodie sincera, directă, fără filtre și fără o rețetă anume. Este transpunerea în muzică a sentimentelor și emoțiilor. Proiectul este născut din dragostea universală și vorbește despre adevăr, despre căutarea drumului către noi înșine, despre introspecție.

Cu un stil inedit și un sound dreamy, proiectul aduce în același loc producători și compozitori care nu s-au întâlnit niciodată, dar care vorbesc aceeași limbă - muzică.

Human este o extensie a noastră, latura umana a fiecărui om. Întregul proiect va fi conturat pe modalități de a exprima emoții sincere, prin melodii personale, fără a le integra într-un stil muzical anume.

Human - "Radioactive" - AUDIO

Citește mai multe despre Human
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 a lansat o nouă piesă, "The Sound" - AUDIO

The 1975 a lansat un nou single, intitulat "The Sound". Piesa este extrasă de pe albumul cu cel mai lung...

Închide