Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Human a lansat primul single, "Radioactive" - AUDIO

Human este un nou proiect în muzica românească, ce promovează o fuziune de stiluri: de la jazz, la blues și indie-rock. Piesa de debut se numește "Radioactive" și poate fi ascultată în articol.
Human

Human

Human este un proiect proaspăt în muzica românească, ce se prezintă publicului cu o compoziție aparte. Intitualtă "Radioactive", prima piesă Human armonizează stiluri diferite, de la influențe jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, ușor melancolice, până la cadențe indie-rock.

"Radioactive" este o melodie sincera, directă, fără filtre și fără o rețetă anume. Este transpunerea în muzică a sentimentelor și emoțiilor. Proiectul este născut din dragostea universală și vorbește despre adevăr, despre căutarea drumului către noi înșine, despre introspecție.

Cu un stil inedit și un sound dreamy, proiectul aduce în același loc producători și compozitori care nu s-au întâlnit niciodată, dar care vorbesc aceeași limbă - muzică.

Human este o extensie a noastră, latura umana a fiecărui om. Întregul proiect va fi conturat pe modalități de a exprima emoții sincere, prin melodii personale, fără a le integra într-un stil muzical anume.

Human - "Radioactive" - AUDIO

Citește mai multe despre Human
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 a lansat o nouă piesă, "The Sound" - AUDIO

The 1975 a lansat un nou single, intitulat "The Sound". Piesa este extrasă de pe albumul cu cel mai lung...

Închide