Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Human a lansat primul single, "Radioactive" - AUDIO

Human este un nou proiect în muzica românească, ce promovează o fuziune de stiluri: de la jazz, la blues și indie-rock. Piesa de debut se numește "Radioactive" și poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Human
Human

Human este un proiect proaspăt în muzica românească, ce se prezintă publicului cu o compoziție aparte. Intitualtă "Radioactive", prima piesă Human armonizează stiluri diferite, de la influențe jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, ușor melancolice, până la cadențe indie-rock.

"Radioactive" este o melodie sincera, directă, fără filtre și fără o rețetă anume. Este transpunerea în muzică a sentimentelor și emoțiilor. Proiectul este născut din dragostea universală și vorbește despre adevăr, despre căutarea drumului către noi înșine, despre introspecție.

Cu un stil inedit și un sound dreamy, proiectul aduce în același loc producători și compozitori care nu s-au întâlnit niciodată, dar care vorbesc aceeași limbă - muzică.

Human este o extensie a noastră, latura umana a fiecărui om. Întregul proiect va fi conturat pe modalități de a exprima emoții sincere, prin melodii personale, fără a le integra într-un stil muzical anume.

Human - "Radioactive" - AUDIO

Trending