Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Human a lansat primul single, "Radioactive" - AUDIO

Human este un nou proiect în muzica românească, ce promovează o fuziune de stiluri: de la jazz, la blues și indie-rock. Piesa de debut se numește "Radioactive" și poate fi ascultată în articol.
Human

Human

Human este un proiect proaspăt în muzica românească, ce se prezintă publicului cu o compoziție aparte. Intitualtă "Radioactive", prima piesă Human armonizează stiluri diferite, de la influențe jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, ușor melancolice, până la cadențe indie-rock.

"Radioactive" este o melodie sincera, directă, fără filtre și fără o rețetă anume. Este transpunerea în muzică a sentimentelor și emoțiilor. Proiectul este născut din dragostea universală și vorbește despre adevăr, despre căutarea drumului către noi înșine, despre introspecție.

Cu un stil inedit și un sound dreamy, proiectul aduce în același loc producători și compozitori care nu s-au întâlnit niciodată, dar care vorbesc aceeași limbă - muzică.

Human este o extensie a noastră, latura umana a fiecărui om. Întregul proiect va fi conturat pe modalități de a exprima emoții sincere, prin melodii personale, fără a le integra într-un stil muzical anume.

Human - "Radioactive" - AUDIO

Citește mai multe despre Human
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 a lansat o nouă piesă, "The Sound" - AUDIO

The 1975 a lansat un nou single, intitulat "The Sound". Piesa este extrasă de pe albumul cu cel mai lung...

Închide