Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Grimus - "10 Ani: In A Glimpse", concert aniversar la Arenele Romane

GRIMUS, una dintre cele mai îndrăgite formații de rock alternativ din România, va sărbători 10 ani de activitate printr-un concert special alături de invitați surpriză. Evenimentul va avea loc pe 26 februarie 2016, la Arenele Romane din București.

Grimus │ FOTO: Eduard Breaban

" Zece ani de Grimus înseamnă un ocean de amintiri, milioane de kilometri de drum, sute de mii de terawați de curent electric, șase bătăi de inimi sincronizate în timpul tonelor de playlisturi parcurse, o pădure de bețe de tobă rupte, un fir care înconjoară pământul din sârmă de corzi de chitară schimbate, câțiva ani lumină de nopți nedormite, un zgârie-nori de camere de hotel diferite, prieteni cam cât demografia Indiei, o bătaie cu extinctoare, o bere cu Salman Rushdie, o poveste cu macaci, două continente, zeci de mii de metri altitudine și picioarele pe pământ.

Sunt zece ani care au zburat cu o viteză mai mare decât cea a vânturilor de pe Saturn." - Grimus

În cei 10 ani de activitate, GRIMUS (Bogdan Mezofi - voce, Valentin Rauca - chitara, Cristian Csapo - chitara, Lehel Kiss - clape, Titus Vadan - bass, Tamas Adorjani - tobe) a lansat 3 albume discografice (Panikon - 2008, Egretta – 2011, Emergence - 2014) și a participat la cele mai importante evenimente din România, dar și la festivaluri din UK, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia sau Austria.

Formația a primit numeroase premii, printre care se remarcă cel obținut în 2014, Best Indie Alternative Rock Song pentru piesa “High”, în cadrul Independent Music Awards Vox Populi poll.

Prețuri bilete pentru concertul aniversar Grimus:

Pentru concertul aniversar se pun în vânzare un număr de 1000 bilete la prețul de 30 lei (pentru biletele achiziționate în avans) și 40 lei (pentru cele achiziționate la intrare, în funcție de numărul biletelor disponibile), precum și 25 de bilete VIP la prețul de 100 lei. Biletele VIP includ următoarele: meet & greet cu formația, poza si autografe precum și alte surprize, ce vor fi anunțate în perioada următoare.

Evenimentul este organizat de Promusic Events & Maximum Rock.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou documentar despre Michael Jackson va fi lansat luna viitoare

Un nou documentar, care vorbește despre viața de artist a lui Michael Jackson, a fost realizat de Spike Lee și...

Închide