Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Geezer Butler crede că Black Sabbath ar putea lansa un nou album

Chiar dacă Black Sabbath se află în plin turneu de adio, basistul Geezer Butler crede că trupa ar putea înregistra un nou album. Conform muzicianului, formația poate lucra în continuare câtă vreme nu este constrânsă de timp.
Black Sabbath

Black Sabbath

Fanii Black Sabbath primesc o veste bună de la basistul formației, Geezer Butler. Deși în urmă cu ceva timp, acesta declara că nu va mai fi înregistrat un nou disc, muzicianul a detaliat recent declarația, oferind fanilor noi speranțe în ce privește viitorul trupei.

”Nu am făcut decât să dau un răspuns logic - la momentul respectiv ni s-a dat un termen de 6 luni pentru a înregistra un album. Iar eu am spus: <<Nu există absolut nicio șansă să facem asta în 6 luni>>. Pe de altă parte, nu ne oprește nimeni să înregistrăm un nou album după turneu.”

Nici Ozzy Osbourne, care se va concentra în perioada de după turneu pe o carieră solo, nu exclude posibilitatea unor viitoare colaborări cu membrii Black Sabbath.

”Timpul nu este tocmai de partea noastră. Până înregistrăm un nou album, mai trec încă 3 ani. Nu spun, însă, că nu o să mai înregistrez niciodată cu Tony sau Geezer.”

După mai bine de 50 de ani de carieră, legendara trupă de heavy metal Black Sabbath se retrage de pe scena internațională printr-un ultim turneu mondial, oferind fanilor oportunitatea de a-i asculta live, împreună pentru ultima oară, pe Ozzy OsbourneTony Iommi și Geezer Butler. La tobe cântă Tommy Clufetos, care a colaborat cu trupa și pentru turneul de reunire din 2013.

În cadrul acestui ultim turneu, Black Sabbath distribuie și un nou EP, intitulat "The End". Materialul conține 4 piese nelansate anterior și 4 live-uri înregistrate în timpul turneului din 2013.

Cele 4 compoziții necunoscute publicului au fost înregistrate inițial pentru albumul ”13”. Piesele au fost produse de Rick Rubin și mixate de Andrew Scheps și Greg Fidelman. Tobele au fost trase de Brad Wilk.

Tracklist "The End" - Black Sabbath:

1. "Season of the Dead"
2. "Cry All Night"
3. "Take Me Home"
4. "Isolated Man"
5. "God Is Dead?" (Live Sydney, Australia 4/27/13)
6. "Under the Sun" (Live Auckland, New Zealand 4/20/13)
7. "End of the Beginning" (Live Hamilton, ON Canada 4/11/14)
8. "Age of Reason" (Live Hamilton, ON Canada 4/11/14)

Citește mai multe despre Black Sabbath
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Yanni a lansat "Test of Time", prima piesă de pe noul album "Sensuous Chill" - AUDIO

Pianistul de origine greacă Yanni a lansat primul single de pe noul său album, "Sensuous Chill". Melodia se numește "Test...

Închide