Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Ascultă vocea lui Freddie Mercury fără instrumental, pe "We Are the Champions" - AUDIO

Vocea puternică a lui Freddie Mercury răsună electrizant pe o versiune a capella a piesei ”We Are The Champions”. Chiar și fără susținere instrumentală, compoziția ”stă în picioare”, păstrându-și forța doar prin interpretarea imposibil de imitat a regretatului muzician.
Freddie Mercury

Freddie Mercury

Dacă cineva s-a îndoit vreodată de calitățile de vocalist ale lui Freddie Mercury, se poate convinge acum că s-a înșelat în privința regretatului muzician. O versiune a capella a piesei "We Are the Champions", publicată de playback.fm, evidențiază, încă o dată, (dacă mai era nevoie) ambitusul lui Freddie și forța interpretării sale.

”Iubim trupa Queen și pe Freddie Mercury, așa că am editat 4 filmări ce includ sesiuni rare de la înregistrarea piesei ”We Are The Champions” și le-am fuzionat în așa fel încât să izolăm partea vocală. Am făcut asta în memoria marelui și regretatului Freddie Mercury. Acest clip evidențiază calitățile sale vocale și felul în care reușea să captiveze publicul. Odihnește-te în pace, Freddie. Ești un rege al rock-ului”, scrie playback.fm în descrierea clipului.

Queen - "We Are the Champions" a capella (cu vocea lui Freddie Mercury)

Recent, Queen a sărbătorit 40 de ani de la lansarea piesei "Bohemian Rhapsody" într-un mod inedit. Dansatori ai Corpului Național de Balet al Angliei au oferit cunoscutei melodii o nouă interpretare artistică, ce vine în completarea dimensiunii teatrale a compoziției. Pulsul piesei „Bohemian Rhapsody” este redat prin pași de balet de către Erina Takahashi și James Forbat, cei mai buni dansatori ai Corpului Național de Balet al Angliei. Clipul poate fi urmărit într-un articol anterior.

Anul viitor, fanii trupei Queen din România vor avea oportunitatea de a asculta live "We Are the Champions" și „Bohemian Rhapsody” în cadrul unui concert ce avea loc la București. Queen și Adam Lambert vor susține primul show în țara noastră pe 21 iunie 2016. Concertul va avea loc în Piața Constituției, biletele fiind puse în vânzare la prețuri cuprinse între 597 de lei și 141 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "True Colors", de la Cyndi Lauper, reinterpretată de Marina and the Diamonds - AUDIO

Marina and the Diamonds a lansat un cover al cunoscutei piese ”True Colors”, din repertoriul cântăreței americane Cyndi Lauper. Linia...

Închide