Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Ascultă vocea lui Freddie Mercury fără instrumental, pe "We Are the Champions" - AUDIO

Vocea puternică a lui Freddie Mercury răsună electrizant pe o versiune a capella a piesei ”We Are The Champions”. Chiar și fără susținere instrumentală, compoziția ”stă în picioare”, păstrându-și forța doar prin interpretarea imposibil de imitat a regretatului muzician.
Freddie Mercury

Freddie Mercury

Dacă cineva s-a îndoit vreodată de calitățile de vocalist ale lui Freddie Mercury, se poate convinge acum că s-a înșelat în privința regretatului muzician. O versiune a capella a piesei "We Are the Champions", publicată de playback.fm, evidențiază, încă o dată, (dacă mai era nevoie) ambitusul lui Freddie și forța interpretării sale.

”Iubim trupa Queen și pe Freddie Mercury, așa că am editat 4 filmări ce includ sesiuni rare de la înregistrarea piesei ”We Are The Champions” și le-am fuzionat în așa fel încât să izolăm partea vocală. Am făcut asta în memoria marelui și regretatului Freddie Mercury. Acest clip evidențiază calitățile sale vocale și felul în care reușea să captiveze publicul. Odihnește-te în pace, Freddie. Ești un rege al rock-ului”, scrie playback.fm în descrierea clipului.

Queen - "We Are the Champions" a capella (cu vocea lui Freddie Mercury)

Recent, Queen a sărbătorit 40 de ani de la lansarea piesei "Bohemian Rhapsody" într-un mod inedit. Dansatori ai Corpului Național de Balet al Angliei au oferit cunoscutei melodii o nouă interpretare artistică, ce vine în completarea dimensiunii teatrale a compoziției. Pulsul piesei „Bohemian Rhapsody” este redat prin pași de balet de către Erina Takahashi și James Forbat, cei mai buni dansatori ai Corpului Național de Balet al Angliei. Clipul poate fi urmărit într-un articol anterior.

Anul viitor, fanii trupei Queen din România vor avea oportunitatea de a asculta live "We Are the Champions" și „Bohemian Rhapsody” în cadrul unui concert ce avea loc la București. Queen și Adam Lambert vor susține primul show în țara noastră pe 21 iunie 2016. Concertul va avea loc în Piața Constituției, biletele fiind puse în vânzare la prețuri cuprinse între 597 de lei și 141 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "True Colors", de la Cyndi Lauper, reinterpretată de Marina and the Diamonds - AUDIO

Marina and the Diamonds a lansat un cover al cunoscutei piese ”True Colors”, din repertoriul cântăreței americane Cyndi Lauper. Linia...

Închide