Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

David Bowie sărbătorește împlinirea a 69 de ani lansând online noul album "Blackstar" - AUDIO

David Bowie își sărbătorește ziua de naștere oferind fanilor de pretutindeni oportunitatea de a asculta online, gratuit, noul album ”Blackstar”. Discul poate fi achiziționat de pe Itunes și Amazon, în format digital, CD și vinil.

Publicat

pe

David Bowie nu a fost niciodată un muzician care să se conformeze regulilor industriei muzicale și cu toate acestea geniul său artistic a fost recunoscut de către public, albumele sale fiind vândute în peste 130 de milioane de exemplare. Un om complex, Bowie nu a revoluționat doar muzica, ci și pictura, moda, literatura, cinematografia și teatrul. Muzicianul a demonstrat de-a lungul unei cariere de peste 50 de ani că nu trebuie să compui doar pentru a vinde, și că poți vinde chiar mai mult, atunci când compui pentru că ai ceva de spus.

La 69 de ani, David Bowie își continuă cariera păstrând intactă viziunea care l-a ghidat și până acum. Cel de-al 28-lea material de studio, ”Blackstar”, este un testament al stilului său inovativ, albumul fiind primit cu laude nereținute din partea criticilor de profil.

“Cel mai reușit material din anii 70 încoace, o capodoperă a anti-pop-ului...Acesta este discul care reușește să se îndepărteze de șarmul glam-pop-ului prezentat în ”Low” (1977) și să ajungă într-o cu totul altă zonă. Atât de ciudat și de bun este ”Blackstar”.” - ROLLING STONE

”Vanitatea cu care David Bowie complotează cu artiștii jazz-ului modern ajunge la apogeu...rezultatul este un album care trebuie savurat și deopotrivă admirat” — WALL STREET

Întregul album ”Blackstar” poate fi ascultat mai jos, piesele fiind listate în ordinea narativă gândită de Bowie.

Tracklist „Blackstar” – David Bowie:

  1. Blackstar
  2. Tis a Pity She Was a Whore (Explicit)
  3. Lazarus
  4. Sue (Or In a Season of Crime)
  5. Girl Loves Me (Explicit)
  6. Dollar Days
  7. I Can’t Give Everything Away

David Bowie - "Blackstar"

David Bowie - "'Tis a Pity She Was a Whore" (EXPLICIT)

David Bowie - "Lazarus"

David Bowie - "Sue (Or In a Season of Crime)"

David Bowie - "Girl Loves Me" (EXPLICIT)

David Bowie - "Dollar Days"

David Bowie - "I Can't Give Everything Away"

Comentează

Trending