Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Dave Grohl și Slash au ținut discursuri emoționante în memoria lui Lemmy - VIDEO

Vocalistul Motorhead, Lemmy Kilmister, a fost înmormântat pe 9 ianuarie, în Los Angeles. Prezenți la ceremonia funerară, Dave Grohl și Slash au ținut discursuri emoționante în memoria reputatului muzician.
Dave Grohl / Slash

Dave Grohl / Slash

Lemmy Kilmister, unul dintre cei mai apreciați muzicieni din industria rock, a murit pe 24 decembrie, lăsând în urma sa o umbră de tristețe. Reacționând la această tristă veste, mulți dintre colegii de breaslă au transmis un ultim salut celui care a influențat, fără doar și poate, carierele a zeci de muzicieni.

Ceremonia funerară a lui Lemmy, ce a avut loc pe 9 ianuarie la Forest Lawn Memorial Cemetery din Hollywood, a oferit celor apropiați un nou prilej de a-i aduce un ultim omagiu. Dave Grohl și Slash s-au aflat printre cei care au avut oportunitatea de a susține discursuri și de a povesti succint cum l-au cunoscut pe muzician și în ce mod l-au perceput.

”M-ai influențat atât de mult...ești eroul meu”, i-a transmis Dave Grohl, Slash apreciindu-i integritatea: ””Pe un singur deget” a avut mai multă integritate decât majoritatea omenilor din muzica rock.”

VIDEO: Discursul lui Dave Grohl în memoria lui Lemmy

VIDEO: Discusul lui Slash în memoria lui Lemmy

Tot în memoria lui Lemmy a fost pornită o campanie prin care se propune ca noul element chimic ”Ununoctium 118” să fie denumit Lemmium . În sprijinul campaniei, a fost lansată online o petiție, care a strâns în câteva zile 15.000 de semnături.

”Industria muzicală a pierdut de Crăciun una dintre cele mai importante personalități ale heavy rock-ului odată cu moartea neașteptată a lui Ian ‘Lemmy’ Kilmister. Lemmy a fost o forță a naturii și însăși esența heavy metal-ului. Credem că ar fi o bună inițiativă ca Uniunea Internaţională de Chimie Pură şi Aplicată (International Union of Pure and Applied Chemistry) să recomande ca unul dintre elementele recent descoperite să fie denumit Lemmium”, este specificat în mesajul petiției.

Citește mai multe despre Dave GrohlSlash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith și Lady Gaga au fost premiați la Globurile de Aur

Lady Gaga ne-a impresionat din nou și a câștigat un premiu la Globurile de Aur pentru personajul său din serialul...

Închide