Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Concert Ana Moura la București: o categorie de bilete este sold out

Biletele pentru concertul Ana Maoura de pe 27 februarie se vând cu repeziciune. În categoria a III-a nu mai sunt bilete disponibile, iar cele din categoria a II-a sunt aproape epuizate.

Ana Moura a concertat la București pe 28 decembrie 2014 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Cu câteva săptămâni de la anunțarea concertului Ana Moura în București, categoria a III de bilete, cea în valoare de 59 de lei, este SOLD OUT. Pe această cale, organizatorii anunță că și cea de-a II-a categorie de bilete se apropie de epuizare.

Ana Moura, la ora actuală cea mai iubită solistă de muzică fado, premiată în 2008 cu două distincții Amalia Rodriguez la categoria "cea mai bună interpreta" si anul trecut pentru "Desfado", la categoria “cel mai bun album”, revine în București cu un suflu proaspăt, îmbinând perfect piesele fado cu influențele pop music. Aceasta va interpreta și cântece de pe noul disc “Moura”, dar și compozitii deja cunoscute de publicul român, precum Leva-me aos Fados, Até ao Verão sau O Fado da Procura. Ana Maoura va concerta la Sala Palatului din București pe 27 februarie.

Categorii de bilete disponibile la concertul Ana Moura:

  • Categoria I - 199 lei
  • Categoria II – 99 lei

Ana Moura s-a născut în orașul Santarem din Portugalia, în 1979, într-o familie de muzicieni. La doar 6 ani a interpretat primul cântec fado, "Cavalo Ruco”. La vârsta de 14 ani, Ana s-a înscris la Academia dos Amadores de Musica pentru a-și definitiva studiile liceale, urmând rapid să-și formeze prima ei trupă. Muzica fado nu a fost punctul ei maxim de interes, cu toate că vocea profundă și plăcută te ducea cu gândul la acest gen muzical. După câteva experiențe muzicale nefinalizate pe zona de pop-rock, Ana Moura a fost descoperită de chitaristul Antonio Parreira, acesta prezentând-o unor case de discuri ce se ocupau de muzica fado. Maria da Fe, coproprietar al casei de discuri Senhor Vinho, a reprezentat în viața Anei Moura punctul de lansare către fado. Au urmat "Guarda-me a vida na Mao" (2003) şi "Aconteceu" (2004), produse de Jorge Fernando, Ana Moura devenind una dintre cele mai apreciate artiste în întreaga lume.

Discografie:

  • Guarda-me a vida na mão (2003)
  • Aconteceu (2004)
  • Para Além da Saudade (2007)
  • Coliseu (live DVD) (2008)
  • Leva-me aos Fados (2009)
  • Desfado (2012)
  • Moura (2015)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ana Moura
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Epica promite un sound „mai agresiv” pentru noul album

Trupa Epica a dezvăluit amănunte despre noul album la care lucrează și care ar putea fi lansat în acest an....

Închide