Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Black Sabbath lansează EP-ul "The End"

Black Sabbath va lansa un nou EP, ce va fi distribuit exclusiv în concertele din cadrul turneului de adio al formației. Noul material se intitulează sugestiv ”The End” și conține 4 piese nelansate anterior, înregistrate inițial pentru albumul ”13”.
Black Sabbath

Black Sabbath

După mai bine de 50 de ani de carieră, legendara trupă de heavy metal Black Sabbath se va retrage de pe scena internațională printr-un ultim turneu mondial. Acesta va demara pe 20 ianuarie 2016 și va oferi fanilor oportunitatea de a-i asculta live, împreună pentru ultima oară, pe Ozzy OsbourneTony Iommi și Geezer Butler. La tobe va cânta Tommy Clufetos, care a colaborat cu trupa și pentru turneul de reunire din 2013.

În cadrul acestui ultim turneu, Black Sabbath va distribui un nou EP, intitulat "The End". Materialul conține 4 piese nelansate anterior și 4 live-uri înregistrate în timpul turneului din 2013.

Cele 4 compoziții necunoscute publicului au fost înregistrate inițial pentru albumul ”13”. Piesele au fost produse de Rick Rubin și mixate de Andrew Scheps și Greg Fidelman. Tobele au fost trase de Brad Wilk.

Tracklist "The End" - Black Sabbath:

1. "Season of the Dead"
2. "Cry All Night"
3. "Take Me Home"
4. "Isolated Man"
5. "God Is Dead?" (Live Sydney, Australia 4/27/13)
6. "Under the Sun" (Live Auckland, New Zealand 4/20/13)
7. "End of the Beginning" (Live Hamilton, ON Canada 4/11/14)
8. "Age of Reason" (Live Hamilton, ON Canada 4/11/14)

În paralel cu pregătirea acestei lansări, Black Sabbath repetă piesele care vor fi interpretate în turneu. Recent, formația a publicat o înregistare de la repetiții, în care oferă detalii cu privire la setlist și la show-ul pregătit.

”Vom oferi 100% din noi în fiecare noapte.” - Geezer Butler

”E grozav să începi și să termini cu aceeași oameni.” - Tony Iommi

”Va fi o experiență unică. Nu va mai fi un alt turneu Black Sabbath.” - Ozzy Osbourne

VIDEO: Black Sabbath la repetiții, pregătind turneul ”The End”

Black Sabbath a revenit în 2013, odată cu întoarcerea lui Ozzy în trupă după 35 de ani. Formația a lansat albumul „13”, care a urcat pe primul loc în clasamentul din Marea Britanie, fiind primul material discografic Black Sabbath din ultimii 43 de ani care atinge această performanță, după „Paranoid„ (1970). Reuniunea Black Sabbath nu a fost însă completă, bateristul Bill Ward refuzând să revină alături de foștii săi colegi. Activitatea din ultimii 3 ani a fost umbrită de problemele de sănătate ale chitaristului Tony Iommi, diagnosticat cu cancer limfatic în 2011.

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy OsbourneTony Iommi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Au început înscrierile la Eurovision 2016: Mihai Trăistariu mizează pe "Paradisio‬"

Înscrierile pentru Selecția Națională Eurovision 2016 au început cu o modificare de regulament importantă: pentru prima oară în istoria participării...

Închide