Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Billie Joe Armstrong de la Green Day salută fanii din studioul de înregistrări - FOTO

Green Day întâmpină noul an cu vești criptice, dar cu perspective optimiste pentru fani. Solistul Billie Joe Armstrong a publicat pe contul de Instagram o poză din studioul de înregistrări, indicând posibilitatea unor viitoare lansări de piese noi și poate chiar a unui album.
Billie Joe Armstrong (Green Day)

Billie Joe Armstrong (Green Day)

Green Day ar putea reveni în viitorul apropiat cu noi compoziții. După o perioadă îndelungată de pauză, trupa a surprins fanii în decembrie cu o piesă nouă, de Crăciun: ”Xmas Time of the Year”. Cei care nu au avut ocazia de a o asculta de sărbători, au la dispoziție link-ul de pe YouTube mai jos.

Veștile bune nu se opresc aici. Billie Joe Armstrong a revenit luna aceasta în studioul de înregistrări, unde pare-se că a început să lucreze la ceva nou. Nu se știe încă exact ce, pentru că mesajul care însoțește poza postată de solist pe Instagram nu dezvăluie mare lucru.

”Ianuarie 2016 OTIS Oakland”, apare în descrierea fotografiei de mai jos.

January 2016 OTIS Oakland

A photo posted by Billie Joe Armstrong (@billiejoearmstrong) on

Chiar dacă teaser-ul acesta nu oferă prea multe detalii cu privire la ce va urma, producătorul formației, Rob Cavallo, este convins că fanii au motive pentru a se entuziasma.

”Lăsați-mă să vă spun: sunt fantastici. Billie e într-o formă foarte bună. Fanii pot fi siguri că atunci când se vor întoarce, muzica va fi grozavă.”

Anul trecut, trupa Green Day a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame, de aici venind poate și avântul înregistrării unor piese noi. Solistul Billie Joe Armstrong a mărturisit atunci că este un ”sentiment incredibil” să primești o astfel de distincție.

„Pentru mine, rock & roll-ul nu este un termen demodat. Pentru mine, el înseamnă libertate. A fost un mod de a mă exprima și sunt extrem de recunoscător pentru faptul că am putut face asta cam toată viața. Din perspectiva mea, nu și-a pierdut niciodată semnificația, indiferent dacă vorbim despre mine, în calitate de fan al muzicii rock & roll, sau vorbim despre fanii Green Day. E pur și simplu ceea ce mă eliberează complet. Faptul că suntem recunoscuți făcând asta e pur și simplu un sentiment incredibil”, a declarat solistul Green Day într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Citește mai multe despre Billie Joe ArmstrongGreen Day
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jess Glynne - "Don't Be So Hard On Yourself" ([email protected] Launch Show) - VIDEO

Jess Glynne, artista cu cele mai multe hituri înregistrate anul acesta în UK, a interpretat live piesa "Don't Be So...

Închide