Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Prima ediție Spellground Festival - LISTĂ CONFIRMĂRI

În 2016, Spellground Festival va oferi publicul iubitor de concerte noi alternative muzicale. Prima ediție a festivalului se va desfășura în perioada 12 - 14 august, pe Insula de la Capidava. Oscar And The Wolf, Robin and The Backstabbers și Byron sunt doar câteva dintre numele confirmate.
Spellground Festival

Spellground Festival

Într-o vară ce stă sub semnul festivalurilor, Spellground se anunță ca o experiență de 72 de ore de muzică live, activități artistice și culturale, distracție și vibe pozitiv, toate în aer liber, pe un tărâm neatins, în singurul weekend prelungit al verii.

În perioada 12 - 14 august, drumul spre și dinspre mare va fi deturnat spre o locație neașteptată, în cadrul natural din vecinătatea Cetății Capidava de lângă Cernavodă, Constanța. Spellground va deschide porțile către un tărâm magic, însuflețit de muzică live.

UPDATE: Anunțată inițial, trupa AWOLNATION nu va participa la Spellground Festival.

Trupe internaționale confirmate la Spellground Festival

 • OSCAR AND THE WOLF vine pentru prima dată în România. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute trupe de origine belgiană, ce îmbină electro pop-ul cu un sound soul rytm & futuristic blues.
 • AMBER RUN va interpreta pentru prima dată în Romania piesa ”I Found”, după ce pe Youtube a adunat peste 8.000.000 de vizualizări.
 • SOUL CLAP revin în România cu binecunoscutul mix elastic de house și tehno și multe de povestit de la Coachella 2016.
 • WOLF AND LAMB vor mixa ritmuri dance senzual care nu vor pune în mișcare doar trupurile, ci și inimile.
 • PILLOW TALK și incofundabila infuzie de classic R&B, boogie, disco, underground house și tehno redate pentru prima dată cu live band.

 Trupe românești confirmate la Spellground Festival:

 • ROBIN AND THE BACKSTABBERS
 • LES ELEPHANTS BIZZARES
 • BYRON
 • KARPOV NOT KASPAROV
 • LOUNGERIE II
 • THE BRAD PITTS

Prețuri bilete la Spellground Festival:

 • Abonamente early-bird - 200 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park lansează un nou album în 2016

Linkin Park a confirmat lansarea unui nou album în 2016. În cadrul unei discuții online cu fanii, Mike Shinoda a...

Închide