Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alexandra Uşurelu pleacă în două turnee în paralel

Alexandra Ușurelu pleacă în două turnee în paralel ”Povestești și Călătorești la Cărturești” și ”#PUR” în perioada 14 ianuarie - 29 februarie. Puteți urmări calendarul concertelor sale în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Alexandra Usurelu
Alexandra Usurelu

Artistă independentă, cu numeroase concerte susţinute cu casa închisă şi protagonista unor colaborări muzicale aparte, Alexandra Uşurelu nu se dezice nici de această dată şi pleacă în două turnee, în paralel, în perioada 14 ianuarie - 29 februarie.

Pe 18 ianuarie, Alexandra Uşurelu dă startul turneului #PUR, printr-un concert simfonic ce va avea loc în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, urmând ca până pe 28 februarie, să ajungă în şase oraşe mari din ţară alături de bandul său.
Concomitent, se desfăşoară şi turneul “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti”, care constă într-o serie de concerte unplugged, într-un cadru restrâns, între 14 ianuarie şi 29 februarie.

“Sunt norocoasă că pot ajunge în aşa multe oraşe cu oameni minunaţi şi calzi, pe care abia aştept să îi întâlnesc. Îmi ador ţară şi îi admir pe oamenii care locuiesc în ea. Turneul “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti” va fi mai mult o întâlnire ca-ntre prieteni, unde publicul ne va putea asculta timp de 30 minute în formulă de voce şi pian, vom povesti, iar la final vom avea timp şi ”de-o îmbrăţişare”, cum numesc eu sesiunea de autografe. Apoi, la câteva zile distanţă, ne vom putea reîntâlni într-o formulă extinsă, de 8 muzicieni, în cadrul turneului “#PUR”, unde voi avea o producţie specială, cu band şi Muse Quartet” mărturisește Alexandra Ușurelu.

Turneu „Povestești și Călătorești la Cărturești”

14 ianuarie: Cărturești Carusel
27 ianuarie: Cărturești Ploiești (Afi Palace)
28 ianuarie: Cărturești Brașov
10 februarie: Cărturești Suceava (Iulius Mall)
11 februarie: Cărturești Iași (Palas Mall)
17 februarie: Cărturești Constanța
24 februarie: Cărturești Cluj (Iulius Mall)
26 februarie: Cărturești Timișoara (Mercy)
29 februarie: Cărturești Arad (Atrium Center)

Turneul ”#PUR” cu Muse Quartet

18 ianuarie: Sala Mare a Teatrului National, Bucuresti
29 ianuarie: Temple, Brașov
13 februarie: No Limit, Buzău
14 februarie: Aula Bibliotecii Centrale Universitare, Iași
19 februarie: Phoenix, Constanța
27 februarie: Casa de Cultură, Oradea
28 februarie: Teatrul Maghiar de Stat, Timișoara

Trending