Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adrian Ţuţu, câştigător al show-ului "Românii au talent", lansează primul album din carieră

După patru ani de la câştigarea primului sezon al show-ului ”Românii au talent”, Adrian Ţuţu anunţă lansarea albumului de debut. Vestea vine însoțită de un teaser audio, ce poate fi ascultat în articol.

Publicat

pe

Adrian Țuțu
Adrian Țuțu

Veşti bune pentru toţi fanii lui Adrian Ţuţu. Câştigătorul primului sezon ”Românii au talent” a confirmat lansarea primului său album solo. Anunţul a fost făcut pe 1 ianuarie pe contul oficial de Facebook al artistulu:

„An nou! Album nou! «ŞIATÂT»“, este mesajul lui Ţuţu însoţit de coperta viitorului material.

În această perioadă, Adrian Ţuţu se află în studioul de întregistrări de la Focşani, acolo unde înregistrează ultimele detalii pentru mult aşteptatul material programat pentru 2016. Materialul se numeşte „Şi atât“ şi se anunţă a fi unul exploziv. Pentru acest material, fostul câştigător de la Românii au talent a lucrat singur, atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.

„Dacă tot e an nou am zis să fiu şi eu nou şi să arăt pentru ce m-am pregătit în ultimii patru ani. În ultima perioadă am tot scos piese doar să mă menţin. Abia aştept să împărtăşesc cu voi piesele de pe albumul meu. #SIATAT“, a declarat Adrian Ţuţu.

Până la momentul lansării oficiale a albumului, care nu are încă o dată exactă de lansare, Adrian Ţuţu le arată fanilor un intro al acestui proiect plin de surprize.

AUDIO: Adrian Ţuţu - Intro album

Printre piesele lansate de Adrian Ţuţu anul trecut se numără „Mai tare“, „Lasa“, „Poate“, „30 octombrie“ (piesă dedicată victimelor din clubul Colectiv) sau prima lui piesa în limba spaniolă, „Mi Hermosa“, alături de Dean.

Trending