Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Adrian Ţuţu, câştigător al show-ului "Românii au talent", lansează primul album din carieră

După patru ani de la câştigarea primului sezon al show-ului ”Românii au talent”, Adrian Ţuţu anunţă lansarea albumului de debut. Vestea vine însoțită de un teaser audio, ce poate fi ascultat în articol.
Adrian Țuțu

Adrian Țuțu

Veşti bune pentru toţi fanii lui Adrian Ţuţu. Câştigătorul primului sezon ”Românii au talent” a confirmat lansarea primului său album solo. Anunţul a fost făcut pe 1 ianuarie pe contul oficial de Facebook al artistulu:

„An nou! Album nou! «ŞIATÂT»“, este mesajul lui Ţuţu însoţit de coperta viitorului material.

În această perioadă, Adrian Ţuţu se află în studioul de întregistrări de la Focşani, acolo unde înregistrează ultimele detalii pentru mult aşteptatul material programat pentru 2016. Materialul se numeşte „Şi atât“ şi se anunţă a fi unul exploziv. Pentru acest material, fostul câştigător de la Românii au talent a lucrat singur, atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.

„Dacă tot e an nou am zis să fiu şi eu nou şi să arăt pentru ce m-am pregătit în ultimii patru ani. În ultima perioadă am tot scos piese doar să mă menţin. Abia aştept să împărtăşesc cu voi piesele de pe albumul meu. #SIATAT“, a declarat Adrian Ţuţu.

Până la momentul lansării oficiale a albumului, care nu are încă o dată exactă de lansare, Adrian Ţuţu le arată fanilor un intro al acestui proiect plin de surprize.

AUDIO: Adrian Ţuţu - Intro album

Printre piesele lansate de Adrian Ţuţu anul trecut se numără „Mai tare“, „Lasa“, „Poate“, „30 octombrie“ (piesă dedicată victimelor din clubul Colectiv) sau prima lui piesa în limba spaniolă, „Mi Hermosa“, alături de Dean.

Citește mai multe despre Adrian Tutu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nominalizări Oscar 2016: Lady Gaga, Sam Smith și The Weeknd, în cursa pentru Best Original Song

Nominalizările pentru Premiile Oscar 2016 au fost dezvăluite în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe 14 ianuarie. Așa...

Închide