Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Adrian Despot și Alexandra Ungureanu cântă la Frenchmania pe 2 februarie

Primul concert Frenchmania al anului va fi găzduit de sala Elvire Popesco și va avea loc pe 2 februarie. În cadrul evenimentului vor cânta Adrian Despot, Alexandra Ungureanu, Keo, Gabriel Cotabiță și Ruby.
Adrian Despot / Alexandra Ungureanu

Adrian Despot / Alexandra Ungureanu

Frenchmania, proiectul organizat de Institutul Francez din România, a ajuns la cea de-a 3-a ediție. Ca și evenimentele anterioare, spectacolul de pe 2 februarie promovează plurilingvismul prin implicarea unor artiști ai scenei muzicale românești, bine cunoscuți de publicul larg, care vor interpreta live piese în limba lui Molière. Concertul va beneficia de prezența cântărețului și compozitorului român Keo, care va deschide concertul alături de Gabriel Cotabiță, Ruby, Adrian Despot și Alexandra Ungureanu.

Cu ocazia aniversării a 80 de ani de la instalarea Insitutului Francez în clădirea de pe bulevardul Dacia, desfășurarea acestui eveniment a dobândit o simbolistică deosebită. Proiectul inițiat de Christophe Gigaudaut, directorul instituției culturale, și-a propus ca obiectiv principal promovarea legăturii franco-române prin intermediul unui stil muzical destinat noii generații.

Pentru a recompensa entuziasmul de care dă dovadă un public din ce în ce mai numeros, proiectul Frenchmania va beneficia de alte trei ediții în cursul acestui an, și anume în luna martie, în mai, precum și în iunie. Toate informațiile referitoare la aceste evenimente vor fi comunicate în perioada următoare.

Biletele sunt disponibile online sau la casieria cinematografului Elvire Popesco (Bd. Dacia, nr. 77), precum și la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10) și Hecate (Strada Olari nr. 8), în timpul programului de lucru al acestora, în limita locurilor disponibile.

Concertele Frenchmania fac parte din campania ”BY THE WAY și eu vorbesc limba franceză”, iniţiată de Institutul Francez din România cu scopul de a promova plurilingvismul și o francofonie activă, modernă.

Citește mai multe despre Adrian DespotAlexandra Ungureanu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Melanie Martinez a lansat o piesă nouă, "Night Mime" - AUDIO

Melanie Martinez, tânăra artistă care s-a lansat pe piața muzicală în urma participării la concursul The Voice USA, a lansat...

Închide