Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Adele și The Weeknd cântă la gala premiilor Grammy 2016

Adele și The Weeknd sunt primii artiști care au confirmat prezența la gala premiilor Grammy 2016. Evenimentul va avea loc pe 15 februarie, la Staples Center din Los Angeles.
Adele / The Weeknd

Adele / The Weeknd

Adele a reușit ca pe final de 2015, în doar câteva zile, să depășească recorduri stabilite de alți artiști cu luni și chiar ani în urmă. Albumul ”25” s-a vândut în 3,38 milioane de exemplareîn doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace. Până la ora actuală, discul s-a vândut deja în peste 15 milioane de exemplare, iar asta în doar două luni de la punerea în vânzare, albumul fiind lansat pe 20 noiembrie.

Nu e de mirare, așadar, că Adele a fost invitată pentru a cânta la gala premiilor Grammy 2016. Momentul va fi cu siguranță unul de maximă audiență, chiar dacă nu se știe ce piesă va fi interpretată. Artista britanică are la dispoziție mai multe opțiuni: ar putea interpreta un single deja lansat, cum ar fi ”Hello”, sau ar putea lansa o piesă nouă de pe albumul ”25”.

The Weeknd, cel care a fost numit de John Norris de la MTV ”cel mai mare talent muzical de la Michael Jackson încoace”, este unul dintre favoriți pentru Best Original Song la Premiile Oscar 2016. Piesa ”Earned It”, de pe coloana sonoră „Fifty Shades of Grey„, a fost una dintre cele mai populare piese ale anului 2015, urcând până pe locul al 3-lea în topul Billboard Hot 100. Aceasta ar putea fi, așadar, o alegere pentru live-ul de la Grammy 2016. O altă opțiune ar fi ”Can't Feel My Face”, ori, de ce nu, o piesă nouă.

Kendrick Lamar, rapper-ul cu 11 nominalizări la Grammy 2016, va urca, de asemenea, pe scenă. Lista completă a primei runde de artiști confirmați poate fi consultată mai jos. Ea va fi actualizată pe măsură ce organizatorii vor transmite noi informații.

Lista artiștilor confirmați pentru live-uri la Grammy 2016:

  • Adele
  • The Weeknd
  • Kendrick Lamar
  • Little Big Town

Nominalizările la Premiile Grammy 2016 anunță o ediție ”furtunoasă”. Adele nu a fost eligibilă pentru această gală, așa încât Taylor Swift a completat spațiile libere a 7 categorii, fiind nominalizată în 2 dintre ele chiar pentru piesa ”Blank Space” (în traducere: ”Spațiu liber”). Ironia se transformă, însă, rapid în frustrare, fanii Madonna, Beyonce și Rihanna fiind nevoiți să constate că artistele lor preferate nu au nicio nominalizare. Cea mai mare surpriză a listei este, totuși, Kendrick Lamar, rapper-ul având nu mai puțin de 11 nominalizări.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Premiilor Grammy 2016. Aceasta va avea loc pe 15 februarie, la Staples Center din Los Angeles.

Citește mai multe despre AdeleThe Weeknd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus - "10 Ani: In A Glimpse", concert aniversar la Arenele Romane

GRIMUS, una dintre cele mai îndrăgite formații de rock alternativ din România, va sărbători 10 ani de activitate printr-un concert...

Închide