Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Adele și The Weeknd cântă la gala premiilor Grammy 2016

Adele și The Weeknd sunt primii artiști care au confirmat prezența la gala premiilor Grammy 2016. Evenimentul va avea loc pe 15 februarie, la Staples Center din Los Angeles.

Publicat

pe

Adele / The Weeknd
Adele / The Weeknd

Adele a reușit ca pe final de 2015, în doar câteva zile, să depășească recorduri stabilite de alți artiști cu luni și chiar ani în urmă. Albumul ”25” s-a vândut în 3,38 milioane de exemplareîn doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace. Până la ora actuală, discul s-a vândut deja în peste 15 milioane de exemplare, iar asta în doar două luni de la punerea în vânzare, albumul fiind lansat pe 20 noiembrie.

Nu e de mirare, așadar, că Adele a fost invitată pentru a cânta la gala premiilor Grammy 2016. Momentul va fi cu siguranță unul de maximă audiență, chiar dacă nu se știe ce piesă va fi interpretată. Artista britanică are la dispoziție mai multe opțiuni: ar putea interpreta un single deja lansat, cum ar fi ”Hello”, sau ar putea lansa o piesă nouă de pe albumul ”25”.

The Weeknd, cel care a fost numit de John Norris de la MTV ”cel mai mare talent muzical de la Michael Jackson încoace”, este unul dintre favoriți pentru Best Original Song la Premiile Oscar 2016. Piesa ”Earned It”, de pe coloana sonoră „Fifty Shades of Grey„, a fost una dintre cele mai populare piese ale anului 2015, urcând până pe locul al 3-lea în topul Billboard Hot 100. Aceasta ar putea fi, așadar, o alegere pentru live-ul de la Grammy 2016. O altă opțiune ar fi ”Can't Feel My Face”, ori, de ce nu, o piesă nouă.

Kendrick Lamar, rapper-ul cu 11 nominalizări la Grammy 2016, va urca, de asemenea, pe scenă. Lista completă a primei runde de artiști confirmați poate fi consultată mai jos. Ea va fi actualizată pe măsură ce organizatorii vor transmite noi informații.

Lista artiștilor confirmați pentru live-uri la Grammy 2016:

  • Adele
  • The Weeknd
  • Kendrick Lamar
  • Little Big Town

Nominalizările la Premiile Grammy 2016 anunță o ediție ”furtunoasă”. Adele nu a fost eligibilă pentru această gală, așa încât Taylor Swift a completat spațiile libere a 7 categorii, fiind nominalizată în 2 dintre ele chiar pentru piesa ”Blank Space” (în traducere: ”Spațiu liber”). Ironia se transformă, însă, rapid în frustrare, fanii Madonna, Beyonce și Rihanna fiind nevoiți să constate că artistele lor preferate nu au nicio nominalizare. Cea mai mare surpriză a listei este, totuși, Kendrick Lamar, rapper-ul având nu mai puțin de 11 nominalizări.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Premiilor Grammy 2016. Aceasta va avea loc pe 15 februarie, la Staples Center din Los Angeles.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending