Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

A-ha a lansat o piesă nouă, "The Wake" - AUDIO

A-ha a dezvăluit o nouă piesă, intitulată "The Wake". Melodia este acompaniată de un colaj de poze din timpul concertelor susținute recent în Brazilia, prin acest slideshow formația mulțumindu-le fanilor pentru susținere.

Publicat

pe

A-ha │ FOTO: Berit Roald / SCANPIX

A-ha a încheiat recent o serie de concerte în Brazilia și a dorit ca la final să le mulțumească fanilor pentru participare. În acest sens, au lansat online o nouă piesă de pe albumul ”Cast In Steel”, pe care au acompaniat-o cu un colaj de poze realizate în timpul concertelor. Melodia se numește „The Wake„, clipul a fost realizat de Jools Hogg, fotografiile fiind semnate de Just Loomis Photography.

A-ha - "The Wake" - AUDIO

La 6 ani de la anunțul privind încetarea activității A-ha, trupa și-a anunțat reunirea. În martie 2015, formația a susținut o conferință de presă în care a oferit detalii cu privire la un nou album și un nou turneu. În cadrul conferinței, chitaristul Paul Waaktaar a povestit publicului și despre procesul de înregistrare.

„Ideea a prins contur treptat, foarte lejer, din momentul în care Morten a început să treacă pe la studioul meu cu diverse ocazii. Eu îi arătam piese la care lucram iar el punea voce pe acele compoziții cu care se simțea conectat. Așa au mers lucrurile până când am ajuns să avem 10, 12 piese.”

Discul, intitulat „Cast in Steel„, a fost lansat în luna septembrie. Albumul s-a plasat pe poziția a doua în topurile din Norvegia și pe locul 8 în clasamentul discurilor din UK.

Conform solistului Morten Harket, reunirea trupei A-ha nu se va extinde dincolo de lansarea albumului „Cast in Steel” și turneul de promovare implicit.

„Nu ne-am reunit pentru a rămâne împreună. Am căzut de acord să facem asta pe o perioadă de timp determinată: un album, un turneu.”

Trending