Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Vunk a lansat o piesă de Crăciun, "Ce miracol să te am" - AUDIO

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Vunk a lansat o piesă de Crăciun intitulată "Ce miracol să te am". Melodia este acompaniată de un lyric video ce poate fi urmărit în articol.
Vunk

Vunk

"Piesă nouă, același spirit, aceeași emoție. Aceasta este felicitarea noastră pentru voi, de sărbători și pentru sfârșitul de an. Vă mulțumim din suflet că ați fost aproape de noi și anul acesta! Daca și voi credeți în miracole....dați mai departe celor pe care îi iubiți!;)", a scris Vunk pe pagina de Facebook.

Vunk - "Ce miracol să te am" - AUDIO

Vunk a lansat în luna octombrie albumul ”Hituri și Mituri”. Noile piese au fost prezentate publicului în cadrul unui concert de amploare, la Sala Polivalentă. În cadrul evenimentului 11 pictori cu vârste cuprinse îxntre 12 și 16 ani, elevi ai școlii de pictură de la Galeria Basil, au ajutat la construirea „planetelor” care definesc universul Vunk. Inspirați de tema spectacolului „Un Nou Univers” si de motto-ul concertului „E timpul să te întorci. La tine”, micii artiști au pictat sfere uriașe care au coborât printre spectatorii prezenți la show-ul Vunk. Evenimentul s-a bucurat și de o scenografia digitală interactivă, care a permis fiecărui spectator să schimbe show-ul după propriul său instinct. În deschiderea concertului a cântat trupa Robin and The Backstabbers, care ”au făcut brazi și apa” într-un nou Univers construit de trupa Vunk.

De asemenea, de 1 Decembrie, trupa Vunk a lansat în colecţia Rockoritoare Live Sessions o piesă-manifest cu un mesaj foarte puternic: „Respectă-te Române!„. Cântecul a fost înregistrat la împlinirea a exact o lună de la tragedia din clubul Colectiv şi la cinci ani de când Vunk a lansat „Vreau o ţară ca afară”.

Citește mai multe despre Vunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul de la Paramore, Jeremy Davis, a părăsit trupa

Jeremy Davis, basistul de la Paramore, a decis să părăsească trupa. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook...

Închide