Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Vunk a lansat o piesă de Crăciun, "Ce miracol să te am" - AUDIO

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Vunk a lansat o piesă de Crăciun intitulată "Ce miracol să te am". Melodia este acompaniată de un lyric video ce poate fi urmărit în articol.
Vunk

Vunk

"Piesă nouă, același spirit, aceeași emoție. Aceasta este felicitarea noastră pentru voi, de sărbători și pentru sfârșitul de an. Vă mulțumim din suflet că ați fost aproape de noi și anul acesta! Daca și voi credeți în miracole....dați mai departe celor pe care îi iubiți!;)", a scris Vunk pe pagina de Facebook.

Vunk - "Ce miracol să te am" - AUDIO

Vunk a lansat în luna octombrie albumul ”Hituri și Mituri”. Noile piese au fost prezentate publicului în cadrul unui concert de amploare, la Sala Polivalentă. În cadrul evenimentului 11 pictori cu vârste cuprinse îxntre 12 și 16 ani, elevi ai școlii de pictură de la Galeria Basil, au ajutat la construirea „planetelor” care definesc universul Vunk. Inspirați de tema spectacolului „Un Nou Univers” si de motto-ul concertului „E timpul să te întorci. La tine”, micii artiști au pictat sfere uriașe care au coborât printre spectatorii prezenți la show-ul Vunk. Evenimentul s-a bucurat și de o scenografia digitală interactivă, care a permis fiecărui spectator să schimbe show-ul după propriul său instinct. În deschiderea concertului a cântat trupa Robin and The Backstabbers, care ”au făcut brazi și apa” într-un nou Univers construit de trupa Vunk.

De asemenea, de 1 Decembrie, trupa Vunk a lansat în colecţia Rockoritoare Live Sessions o piesă-manifest cu un mesaj foarte puternic: „Respectă-te Române!„. Cântecul a fost înregistrat la împlinirea a exact o lună de la tragedia din clubul Colectiv şi la cinci ani de când Vunk a lansat „Vreau o ţară ca afară”.

Citește mai multe despre Vunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul de la Paramore, Jeremy Davis, a părăsit trupa

Jeremy Davis, basistul de la Paramore, a decis să părăsească trupa. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook...

Închide