Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Voltaj a cântat "Din toată inima" pentru clujeni în cadrul unui concert caritabil - FOTO

La mai puțin de două luni de la show-ul impresionat pe care Voltaj l-a susținut în Bucuresti, trupa a cucerit pe 3 decembrie și publicul din Cluj-Napoca. Sub emblema ”Din toată inima Simfonic”, formația a interpretat hituri noi și vechi într-o maniera inedită. Concertul a fost unul caritabil, toate încasările urmând a fi donate victimelor din Colectiv.
Voltaj, live la Cluj-Napoca, ”Din toată inima Simfonic”

Voltaj, live la Cluj-Napoca, ”Din toată inima Simfonic” │ FOTO: Andreea Goia

Cu o capacitate mai mare decât cea a Sălii Palatului din București, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost neîncăpătoare pentru publicul prezent la spectacolul oferit de Voltaj și orchestra Simona Strungaru Symphonics. Show-ul a fost completat de lumini și lasere, iar ritmurile de vioară s-au îmbinat armonios cu cele de clarinet, flaut și violă, construind o atmosferă de poveste.

Un moment emoționant al serii a fost cel în care Oliver Sterian, toboșarul formației Voltaj, a interpretat piesa “Amintire cu haiduci” a regretatului său tată, Valeriu Sterian. Concertul de la Cluj-Napoca s-a bucurat, de asemenea, și de prezența unor invitați speciali. Piesa “De la capăt”, cu care Voltaj a participat la Eurovision, a fost interpretată alături de copiii care studiază la Voltaj Academy (filiala Cluj).

“Copiii sunt motivul pentru care merită mereu s-o luăm de la capat”, a declarat Călin Goia.

Punctul culminant al spectacolului a fost cel al interpretării piesei "Eu cu mine" în memoria celor care și-au pierdut viața în Colectiv. Emoția momentului a fost susținută și vizual, pe ecrane au rulând imagini cu cei care si-au pierdut viata în incendiu.

"Ne bucurăm că oamenii au fost prezenți în număr atât de mare, pentru că toate încasările concertului vor fi donate prin intermediul Cruceii Roșii celor aflați în suferință în urma tragediei", a specificat Călin Goia, mulțumind astfel celor prezenți.

Poze de la concertul "Din toată inima Simfonic" de la Cluj-Napoca:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Voltaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte de Crăciun la București, în perioada 6 - 23 decembrie

Atmosfera sărbătorilor de iarnă va fi întreținută în București printr-o serie de concerte de Crăciun cu intrare liberă. Acestea se...

Închide