Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Trupa de k-pop History concertează pentru prima oară în România

History, trupa cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, va susține primul concert în România pe 27 februarie 2016. Evenimentul va avea loc la Palatul Național al Copiilor din București.
Trupa de k-pop History

Trupa de k-pop History

Revelația muzicii k-pop, trupa History, va concerta anul viitor pentru prima oară la București. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 februarie 2016, de la orele 19:00, la Palatul Național al Copiilor.

History este considerată de critica muzicală, dar și de fani, formația cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop. Trupa a luat naștere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. În componența formației se află: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho și Yijeong.

În 2013, formația a lansat un teaser intitulat „Do you know us?”. Pentru a crește curiozitatea, a fost lansată o nouă serie de teasere, intitulată „Real Dating Tip Book”, care a fost difuzată între 15 și 19 aprilie. În fiecare dintre aceste trailere apărea câte un membru al formației care dădea sfaturi și ponturi despre întâlniri. Pe 26 aprilie a fost lansat videoclipul de debut al formației, pentru piesa „Dreamer.” În același an, pe 20 august, au fost lansate videoclipul melodiei „Tell Me Love” și mini-albumul „Just Now.”

Un nou mini-album, intitulat „Blue Spring”, a fost anunțat pentru luna noiembrie a aceluiași an și a fost prefațat de lansarea unui nou single, „What Am I To You”
Pe 10 iunie 2014 a fost anunțat tracklistul noului album „Desire”, care conține 5 piese: „I Got U”, „No Sun”, „It’s Alright”, „Blue Moon” și „Psycho.”

În mai 2015, History a lansat cel de-al patrulea mini-album, intitulat „Beyong the History”, împreună cu videoclipul piesei „Might Just Die”.

Primul concert al trupei History în România este organizat de Asociația Culturală Kompas în colaborare cu Mall 4 Art și CSRK (Centrul de Studii Româno – Coreene). Formația promite un concert de neuitat, în care muzica, dansul și buna dispoziție vor oferi publicului român o seară energizantă.

Prețuri bilete la concertul k-pop History:

Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete:

  • FAN SIGN - 300 Lei (întâlnire cu trupa și autografe + loc în fața scenei).
  • Categoria I - 150 Lei (tricou + poster semnat de trupă).
  • Categoria II - 100 Lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre History
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristina Bălan este Vocea României 2015: "Nu sunt o victimă. Și nu sunt nici erou"

Pe 18 decembrie, Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, a fost desemnată Vocea României 2015. Cea de-a doua poziție...

Închide