Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Trupa de k-pop History concertează pentru prima oară în România

History, trupa cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, va susține primul concert în România pe 27 februarie 2016. Evenimentul va avea loc la Palatul Național al Copiilor din București.
Trupa de k-pop History

Trupa de k-pop History

Revelația muzicii k-pop, trupa History, va concerta anul viitor pentru prima oară la București. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 februarie 2016, de la orele 19:00, la Palatul Național al Copiilor.

History este considerată de critica muzicală, dar și de fani, formația cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop. Trupa a luat naștere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. În componența formației se află: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho și Yijeong.

În 2013, formația a lansat un teaser intitulat „Do you know us?”. Pentru a crește curiozitatea, a fost lansată o nouă serie de teasere, intitulată „Real Dating Tip Book”, care a fost difuzată între 15 și 19 aprilie. În fiecare dintre aceste trailere apărea câte un membru al formației care dădea sfaturi și ponturi despre întâlniri. Pe 26 aprilie a fost lansat videoclipul de debut al formației, pentru piesa „Dreamer.” În același an, pe 20 august, au fost lansate videoclipul melodiei „Tell Me Love” și mini-albumul „Just Now.”

Un nou mini-album, intitulat „Blue Spring”, a fost anunțat pentru luna noiembrie a aceluiași an și a fost prefațat de lansarea unui nou single, „What Am I To You”
Pe 10 iunie 2014 a fost anunțat tracklistul noului album „Desire”, care conține 5 piese: „I Got U”, „No Sun”, „It’s Alright”, „Blue Moon” și „Psycho.”

În mai 2015, History a lansat cel de-al patrulea mini-album, intitulat „Beyong the History”, împreună cu videoclipul piesei „Might Just Die”.

Primul concert al trupei History în România este organizat de Asociația Culturală Kompas în colaborare cu Mall 4 Art și CSRK (Centrul de Studii Româno – Coreene). Formația promite un concert de neuitat, în care muzica, dansul și buna dispoziție vor oferi publicului român o seară energizantă.

Prețuri bilete la concertul k-pop History:

Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete:

  • FAN SIGN - 300 Lei (întâlnire cu trupa și autografe + loc în fața scenei).
  • Categoria I - 150 Lei (tricou + poster semnat de trupă).
  • Categoria II - 100 Lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre History
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristina Bălan este Vocea României 2015: "Nu sunt o victimă. Și nu sunt nici erou"

Pe 18 decembrie, Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, a fost desemnată Vocea României 2015. Cea de-a doua poziție...

Închide