Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Radiohead a lansat o nouă piesă care a fost compusă pentru filmul "Spectre" - AUDIO

Radiohead a decis să lanseze piesa "Spectre", care a fost compusă pentru coloana sonoră a celui mai recent film din seria Bond. În cele din urmă Sam Smith a fost cel ales pentru a produce soundtrack-ul filmului.

Publicat

pe

Radiohead
Radiohead

Cei de la Radiohead s-au numărat printre artiştii selectaţi să compună coloana sonoră a celui mai recent film James Bond - "Spectre", însă piesa compusă de trupă nu a mai fost folosită în cele din urmă.

Aşa că acum, la sfârşit de an, Thom Yorke, solistul formaţiei Radiohead, a afirmat pe twitter că melodia "devenise ceva ce le aparţinea şi la care ei ţineau foarte mult", însă a decis să o lanseze, ca un cadou, pentru fanii trupei.

Criticii spun că piesa "Spectre" se aseamănă cu o altă melodie a celor de la Radiohead - "Harry Patch (In Memory of)", care a fost compusă în 2009, în amintirea ultimului soldat rămas în viaţă, care a luptat în Primul Război Mondial.

Soundtrack-ul celui de-al 24-lea film din seria Bond, ”Spectre”, este„Writing’s on the Wall”, o piesă compusă și înregistrată de artistul britanic Sam Smith.
Comentează

Trending