Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Ascultă piese cu aer Bond compuse de Lana Del Rey: "24" și "Swan Song" - AUDIO

Lana Del Rey, o mare împătimită a filmelor, a declarat într-un interviu că își dorește să înregistreze o piesă pentru coloana sonoră a unei pelicule James Bond. Artista susține că are compoziții cu un aer Bond chiar și pe ultimul său album, "Honeymoon", făcând referire la "24" și "Swan Song".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Așa cum toți fanii Lana Del Rey știu deja, artista iubește filmele, în ultimii ani implicându-se constant în diverse proiecte cinematografice. ”Young and Beautiful”, ”Big Eyes” și ”Once upon a dream” sunt doar câteva dintre piesele interpretate și o parte chiar compuse de Lana Del Rey pentru diferite coloane sonore. Nu e de mirare, așadar, că artista își dorește să înregistreze un soundtrack Bond. Și ar fi făcut-o deja până acum, dacă cineva i-ar fi cerut-o.

”Aș fi înregistrat o piesă pentru un film Bond, dacă cineva mi-ar fi propus asta, doar că propunerea nu a venit. Iubesc toate piesele Bond care au fost lansate în ultimii ani și iubesc muzica de film în general”, a mărturisit Lana Del Rey într-un interviu acordat NME.

Pentru ca dorința de a compune pentru coloana sonoră a unui film Bond să nu rămână doar la nivel declarativ, artista a oferit și câteva exemple de piese din repertoriul ei ce s-ar potrivi în acest context.

”Sunt câteva piese pe albumul lansat recent (Honeymoon) care au un aer Bond - cum ar fi "24" și "Swan Song".”

Cei curioși să afle cum sună aceste melodii, le pot asculta mai jos. Ele nu au fost lansate oficial ca single-uri, însă așa cum se întâmplă cu mai toate melodiile Lanei del Rey, ele ajung în online prin intermediul a diferite cumunități de fani.

Lana Del Rey - "24"

Lana Del Rey - "Swan Song"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jimmy Page promite un 2016 cu piese noi, "gândite dintr-o cu totul altă perspectivă"

Jimmy Page are planuri mari pentru 2016. Muzicianul a anunțat într-un interviu că pregătește lansarea unui nou album, pe care...

Închide